![]() |
Re: Maşini modificate din Vrancea
Quote:
https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti...-ploiesti.html |
Quote:
Nu e vorba de nici un show e vorba le legale 402m dupa cum stii. Si momentan cred ca ar fi bine sa o probezi sa ii faci cateva teste sa vezi ce fel trage ce fel merge si dupa urmatoarele planuri cusca si ce mai zici tu... nimeni nu a scos o masina la legale sau la orice altceva 100% gata. P.S Thunder Mergem daca e vreme frumoasa si nu se mai anunta ploaie la Ploiesti? |
Quote:
Daca ploua nu mai merg nici sa ma rogi frumos!! :D Ce fac ? Vin iar fleasca ca de la Ianca ? :)) |
tdr!!!! dar ce masina ai de zici k te ploua
|
N`am. Am fost cu microbuzu pana la ianca, si de la ianca la aeroport pe jos..acolo am stat in picioare in ploaie.. Si daca si la Ploiesti va fi la fel , nu merg.
|
Quote:
|
da ma am fost cu masina mea de marfa ... unu a stat in fata si restul in Carlinga:lol::lol::lol: ca ne-a ajuns mai ieftin:-P:-P
Ps... aceasta discutie va fi stearsa peste ceva timp. |
ati schimbat subiectu topicului ..mai postati poze cu masini..din vrancea....:Dceva mai vechi daka gasiti;)
|
10 Attachment(s)
Uite pun eu cu a mea....
Pana in primavara va capata alta inima si alta culoare....pt a completa actualul kit exterior de pe masina.... Mai multe detalii la momentul finalizarii proiectului |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
@Sonny la primavara odata cu etapa finala |
2 Attachment(s)
Quote:
Parerea mea e sa o lasi asa cu niste "pete" negre pe ea ca o da f bine ;) Uite una alba complet(prima poza) si a mea (a 2-a poza) |
Parca ar merge niste distantiere pe spate sa iasa putin mai in afara rotile nu? Sau daca faci asta iti vor atinge rotile in aripi?
|
misto bmw-u la motor ai facut ceva ????un chip tuning ar merge;) https://forum.4tuning.ro/611-zona-com...-servicii.html
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning