![]() |
Re: [My Scoot] Peugeot V-Click
2 Attachment(s)
Cum vi se par:X:XMie imi plac!!Ms raz!!!!!:X:X:D:D:D:D:shock::shock::shock::shock::s hock:
|
Frate ! Ce nu-ti este clar ca daca baga carnet pentru scutere , te pisi in el atestat si normal ca nu poti sa il conduci cu altfel de carnet , ca si cum eu as conduce cu B-ul autobuzu . Aprinde becu prietene ..
|
Adik tre sa dau din nou permisu pentru scuter:O:O:O:O:O OMG!!!!!!!!!
|
Cu ajutorul lui raz..(careia ii multumesc)am descoperit unele chestii pe care vreau sa le fac:
1.Montat sub rezervor policarbonat si astup tot!(Week asta il fac)!!! 2.Saua alba (cusaturi negre)+interior alb!!(aici a contribuit si felix)!!:D 3.Sa ii rezolv bordu:(!!!! 4.Si as vrea sa ii fac capacul de la transmisie cu gaurele(am vaz pe net la majoritatea tuning),sincer nu stiu ce inseamna(banuiesc ca se aeriseste mai bine),as vrea sa stiu daca se merita sa imi pun la mine!!!! Starting the project....3%!!!!!! |
Da gaurile acelea in capac sunt pentru o aerisire mai buna dar la majoritatea pentru aspect :)
|
Aaa..deci nu are nimic daca imi fac si eu:-?? ?
|
Nu..ce poate sa se intample...chiar ajuta un pic la aerisire si la aspect e chiar tare...eu vreau sa imi iau un capac din ala de la Str8 cromat ;)
|
Mdea!!La tine se gaseste la mine nu prea se gasesc(Ma refer la firma)...Dar oricum vreau sa iau modele dp net ,aa si cu ce se da gaura cu bormasina????:-??
|
Da :P dar sa ai grija sa nu il strici..fa-ti inainte ceva niste semne pe capac
|
Pai da o sa fac niste semne cu markerul si dp aia dau!!Multumesc!!:):D
|
Nu ai pentru ce :)
|
2 Attachment(s)
Uite phantom..ce zici merge??Si poza cu interiorul..nuj daca o fac dar vreau sa fac saua alba cu cusaturi,,stopu e facut la vrajeala;))tot negru ramane!!!!!:D:D:D:D:oops::oops::oops::oops:
|
1 Attachment(s)
O varianta si pe alb asa o sa fie la mine alb:-??Sper sa iasa bine!8)8):oops::oops:
|
Mie mi se par ca sunt cam multe gauri si pare mai.. intelegi ce vreau sa iti zic dar daca tie iti place e perfect..nu trebuie sa ii placa altuia ;) Si da..chiar ar fi frumos sa iti faci scuterul negru cu alb ;) Ai putea incerca sa polishezi capacul transmisiei..ar da mai bine..albul se cam murdareste in locul ala..
|
Si sa ii fac un crom pe capac cu gauri?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning