![]() |
Re: vw golf 3,audi rs4,porsche 911
De ce? S-a suparat? :)))))))))
|
da ... si-a luat jucariile si a plecat :lol:
o sa vb cu el sa vad daca o sa inchid topicul. |
heh, are pe cine si de ce sa se supere. . .in orice caz cand doar MA UITAM la desenele de aici NIMENI dar NIMENI nu reusea sa-l ajunga pe cassyus, si si daca ar veni iar aici nu cred ca ar mai putea concura cu el la un challenge sau la ceva.
|
sunt care pot concura cu el...dar daca observi toti oamenii buni au plecat de pe aicea,putini fiind cei ce au ramas si nici ei no sa ma stea (parerea nea)...motivu probabil o sa til explici singur
|
fiecare cu parerea lui...iar in legatura cu cei ce au ramas...te inteleg...eu am fost luat la rost de un moderator pentru...chiar nu stiu pentru ce...si o sa ma plang aici cu asta pana imi da ban respectivul sau se trezeste si el :-) din moment ce aici e sectiunea DESENE DE MANA mie mi se spune sa arat desenele colegilor de clasa si nu aici...infine, Cassyus eu tot astept desene noi
|
Super tare le faci... foarte precise liniile... foarte curate. O singura chestie strica, reflexiile geamurilor :) Nush de ce le-ai facut asa :P
|
Quote:
|
cassyus is the best.....yehaaaaaaaa:twisted:
make more cartoons .....ash face eu da nu am scaner tatha..(fwck_m3_im_famous):P:twisted: |
Re: Desenele mele: cassyus
bravo esti foarte bun la cea ce faci
|
1 Attachment(s)
...a trecut ceva timp...ma mai tineti minte?
|
Wah :D
Ce bine imi pare ca incep sa reapara astia vechi :D Bine te-am regasit! Tu probabil nu ma stii dar eu te stiu :rolleyes2 Super desenul, nota 10 :love: Poate zic altii mai experimentati ceva negativ... eu nu pot :lol: Pot sa te intreb ce ai folosit? Creione-acvarele? |
Foarte foarte frumos, ma bucur ca incepi sa postezi din nou.
P.S: multumesc :) |
Acelasi stil :) bravo
|
fara cuvinte. A trecut ceva timp, lumea pleaca, lumea vine, dar vad ca ai evoluat. Bv tie!
|
pfoai .... toate is superbe....dar ultimu bmw le depaseste pe toate (in realism ) :shock: ce nas da sa pot desena si eu asa :shock::shock:...
la bmwul asta ai folosit photoshop ?:oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning