![]() |
re: Cum a fost la King Of Europe:
DOAR 4 MASINI PRIETENI???? SI TOATE DIN NEAMT??? IASI/ SUCEAVA/BACAU...restul??? se anunta cea mai lunga coloana...se anunta iures mare...nimic???
|
nu mai exact 3 masini din neamt si una din vreancea (eu) Chiar asa doar atatia mergem???
se anunta mare Valva... toata lumea hai sa ne organizam un pic ati avut timp sa va ganditi. Mai sunt cateva zile si tot nu v-ati gandit care merge si care nu? |
Quote:
|
si eu merg sigur...bmw seria 3 e46 ...ne intalnim cu totii...
|
5.Bulfy - BMW E46 318i - Vrancea
|
Si eu merg ori cu Daciotu' ori cu Matizutu . ramane de vazut . dar de mers tot merg8)
|
Rog cei interesati sa se anunte aici!
Astept confirmari din partea celor care merg sigur! 1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere BMW 330 XI merge cu mn ) 2. Herodot - Seat Leon (vladutz, rares, morpheusmaster)....masina plina 3. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan]) 4. Jipianu - BMW E36 318 (geo, lyl, ...)... masina plina 5. Bulfy - BMW E46 318i - Vrancea 6. Tryfy - Dacia /Matiz 7. Auto Alyn - Mercedes Sprinter 8. Sageata - VW GOlf III - Bacau 9. Audio Class - VW Golf IV 10. askhy - Logan (masina plina) 11. Thunder Ra - Renault Megane 12. Mai am niste baieti de la Targu Neamt care trebuie sa se hotarasca si Iasi-ul inca n-a comunicat nimic , sunt sigur ca 2-3 masinu sunt si de la ei! Mai sunt 6 zile in care este timp sa se hotarasca lumea !!! RAMANE VALABIL LOCUL SI ORA!! Quote:
Asteptam si Redline-ul Sambata dimineatza asa cum s-a promis;):rolleyes2 |
am spus de 2 ori k merg si eu.masina plina, daca vreti iau un gps cu mine, si detectorul bineinteles :D
|
Quote:
|
Daca se hotarasc sa mai mearga o sa fie si opelu astra :D, asta, civicul nu cred ca o sa mearga, daca o sa se mai hotarasca o sa anunt ;)
|
Asteptam atunci confirmari in continuare! :!:
|
Quote:
Inca nu am terminat masina, dar poate o sa megem impreuna cu voi sambata dimineata, in caz k putem merge cu voi ...oricum o sa aveti o mare surpriza la felul cum arata masina.... |
IN cazul asta punem si masina ta pe lista ! Mai astept confirmari si de la baietii din club de la tine ;)
1. Ali_ump - masina inca in dubii (daca o am si merg cu ea am 3 locuri libere BMW 330 XI merge cu mn ) 2. Herodot - Seat Leon (vladutz, rares, morpheusmaster)....masina plina 3. Shuriken - Hyundai Elantra ( VaLeX [70%] , POD [70%] , [loc liber, momentan]) 4. Jipianu - BMW E36 318 (geo, lyl, ...)... masina plina 5. Bulfy - BMW E46 318i - Vrancea 6. Tryfy - Dacia /Matiz 7. Auto Alyn - Mercedes Sprinter 8. Sageata - VW GOlf III - Bacau 9. Audio Class - VW Golf IV 10. askhy - Logan (masina plina) 11. Thunder Ra - Renault Megane 12. DarkDevil666 - Audi TT 13. |
O sa fie caterinca :lol:
Mai sunt persoane care vor anunta in decursul urmatoarei saptamani daca ni se vor alatura sau nu. |
ia ghici!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:40. |
- Copyright 2026 4Tuning