![]() |
Re: E46 - WVM M3
Quote:
|
17 Attachment(s)
Cateva poze si un film cu o evolutie de la antrenamentele de duminica.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
on topic am scris acolo raspunsul la intrebarea ta. |
Quote:
nu faci bine daca ma ameninti,sau sa ma iei personal,eu nu am, nimic cu tn,este un forum in care toti ne spunem parerea ! nu cred ca te-am jignit cu ceva mai sus,si nu vad de ce te simti ofensat intelegi???? nu mai fii irascibil si daca ejti barbat accepta provocarea lui Dan ,macar din respect ca el este un Veteran,tu ejti "NOVICE":) Mai ai multe de invatat:) tu ejti ca un baiat care s-a apucat de "fotbal" la 17 ani,adik foarte tarziu sa iti fac o "comparatie":) daca intelegi ce vreau sa spun,si nu sunt rautacios sau altceva..tu intelegi cam gresit unele lucruri |
Quote:
***REPET:WVM M3 NU SE VA MAI DA DRAG! asta in memoria lui Horia*(cel care facea drag si a murit acum doua saptamani !!!!!!!!!! ) din respect pentru el si pentru o promisiune facuta in acest sens !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Respect am pentru cei care ii cunosc ..pentru laf am doar respectul cuvenit prin educatie si caracter,un respect moral nu unul personal!e ceva etic...nu ai tu cum sa intelegi din astea...;) |
Marian, te rog foarte mult să nu deschizi agresiv discuţii despre lucruri care, trecând peste faptul că nu te implică şi nu te privesc, nasc doar discuţii nesfârşite şi jignesc interlocutorii pe care-i interpelezi.
|
Vlade, esti bine? Ce s-a intamplat acolo, daca poti sa ne spui? Sper ca tu nu ai patit nimic.
|
i-ai facut ranforsare la puntea spate ? ca la cum o utilizezi s-ar putea sa iti ramana puntea in urma !
|
am vazut masina fara bari , urmeaza un kit CSL total?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:28. |
- Copyright 2026 4Tuning