![]() |
Re: R Fuego
:yikes::peace: super. nu stiu daca ai mai zis, dar ce culoare vrei sa o faci ? Rotile sunt pe 16 ?
|
Auzi eu nu mai zic nimic ,ca zic degeaba si totusi RESPECT pentru ce faci .
Hai ca am si o rugaminte la tine,stiu ca poti . Imi trebuie 4 cauciucuri 215-40 r16 s-au 205-40 r16 ,te rog intereseazate si da un semn. |
nu stiu, dar ar fi o idee daca ai astupa unde vin ornamentele pe aripi si in spate incat sa nu mai aibe acele ornamente. e o parere de-a mea ;)
apropo, eu vad ca pe fata e joasa rau ca freaca in aripa cauciucu` |
din pacate lipsa acuta de fonduri si de timp sunt obligat sa inaintez mai incet, drept urmare vopseaua mai are de asteptat pana la anu, ca si altele pe la masina culoarea urmand sa fie neagra
Intradevar in fata e joasa aripile va trebui sa le latesc cu toate ca am reusit sa fac rost de jantele inguste pe fata |
4 Attachment(s)
interiorul inca in lucru
|
sincer nu sunt cuvinte la ce a ce faci ... foarte frumos si impecabil ... tot asa :D
|
daca iti spun ca astazi ma gandeam ca nu ai mai zis nimic pe aici ma crezi?
|
Am ramas ... fara cuvinte, prost...in toate felurile... Incredibil ce poti sa faci. ;)
|
Salut,
Foarte frumos lucrezi la interior & exterior... imi place! dar sa stii ca ai aici niste admiratori care iti urmaresc topicul, cum zicea si iuly_007 ca azi s-a gandit la tine oare ce mai muncesti, exact la asta ma gandeam si eu :D Spor in continuare , ca merita efortul |
Chiar foarte tare, se pare ca iti place foarte mult sa ai un interior cat mai placut si chiar reusesti sa faci treaba asta ... mult succes in continuare cu Fuego si sunt sigur ca va iesii ceva frumos din el ca si din Dacie ;)
|
Camil, este genial!
|
WTF?! Canny, ne laşi cu gura căscată!!
Perfect! Felicitări!... |
mare nebun esti in sensul bun al cuvintului
felicitari pentru toate masinile tale |
super interiorul , bafta in continuare