![]() |
si eu am sa strang bani. nu prea multi ca in masina o sa fie 4 persoane. sau 5. o sa fie prea tare. o sa vina mai multe masini din bacau. mergem in ceata.
|
:evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug
damn iar tre sa`mi scot tobele :(( :help: :help: e voie sa facem galagie ?? io vin cu ea la pachet promit k nu fac mare bahaos :) |
am si eu 2 probleme.
1. eu nu am site in toba si un termina mareeee sudat de toba. pot sa fac galagie? 2.ce inseamna bahaos? |
felicitari sper sa iasa ceva de calitate .
|
Re:
Quote:
bahaos......mareeeeeee bahaos sa fie...mare...iuresh.....destrabalare..ceva de genu :wink: (sper k am explicat corect :lol: :lol: :lol: :lol: ) |
cam la ce pret se ridica revista ?
|
Re:
Quote:
|
salut
SALUT lamuritima si pe mine o sa fie si ceva un concurs ?
sau ce ca nu am citit toate msj pina acum orcum eu am sa vin pina acolo pe 1-2 april. sa vedem ce o sa iasa sper ca revista sa iasa bine :shock: |
O să fie şi concursuri. De dbDrag, SQ, concurs de fete frumoase, concursuri cu premii. Sau nu la concursurile astea te refereai ? :) Dacă te interesează liniuţele, nu o să fie nimic de genu' ăsta, pentru că spaţiul nu permite (la Prisma se pot face doar îndemânări). Probabil cercuri, burn-uri, dar liniuţe nu.
|
ok. mersi mult am sa vin acolo :D
|
heh daca se face si indemanare e super! count me in :wink:
|
Re:
Quote:
R3SPEKT! |
Nu este vorba de nici o îndemânare aleks. Doar îi explicam lui FIGHET că la Prisma nu este spaţiu pentru liniuţe, ci doar pentru îndemânare.
|
Re:
Quote:
|
Hai mă ZerO, de ce vii să spulberi misterul ? :P Sincer, nu ştiu sigur dacă va fi \"probă\" de cercuri/burn-uri, da' în mintea mea cea creaţă mă gândesc că... e foarte posibil :P
PS: aşteptaţi detaliile; vor curge cât de curând şi nimic nu va rămâne nedezvăluit (exceptând surprizele de la faţa locului). |
| All times are GMT +2. The time now is 03:40. |
- Copyright 2026 4Tuning