![]() |
Re: Fiecare pune ce a mai facut !
4 Attachment(s)
am facut shi eu un disc de frana....mai mult am vrust sa ma joc la setarile alea pt vopsit(am incercat sa vad eu cum sta treaba cu ele poate imi dau shi yo seama...ca din cate am vazut mai nimeni nu ma ajuta..)..poate mai invat shi yo ceva....in curand am sa pun shi mashina..:D
|
Re: Diverse lucrari/comentarii
cred k dak puneai cate 2 randuri de gauri , 6 perechi , si dunga aia de pe disc sa fie mai inclinata si mai subtire , totul era perfecT :) !
|
ms de sfat...;)
|
1 Attachment(s)
:( un proiect abandonat ! am invatat cateva tips'uri , dar omu' mai si greseste :( !
|
super frate ...:(pacat ca lai lasat balta....oricum tia iesit fain;)..te rog yo mult intra shi tu pe mess...sa mai vb;)
|
1 Attachment(s)
am terminat janta care o incepusem in pagina anterioara ;)
|
arata f bine... dar nu ii pui si nijte caucioace!? :D
|
1 Attachment(s)
;) ! la asta lucram :P :)) ! Nu este el prea real , doar m'am jucat cu procedeul in sine ;) :) !
|
..bv mah ...tari jantele .;) ...:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Am mai facut o janta, de data asta fara ajutorul tutorialelor.
|
tin sa va anuntz ca loganul la care lucram e gata de vreo 3 zile dar nu am mai avut timp sa intruu pe net am fost extrem de ocupat ...
oricum nu am reusit sa ii fac decat o poza am foarte mari probleme cu el ..... nu duce calcu meu ....loganul are prea multe pe el si se misca greu de tot ...si la inceput imi dadea iar eroarea aia tampita dar i-am dat de cap .... e cineva din cta care are neste rami de vanzare .....? |
2 Attachment(s)
am terminat shi yo nissanul shi e frumusel parerea mea..nu a iesit ce miam propus dar asta e e prima mea mashina shi cred ca am multe de invatat din greselile care leam facut la aceasta mashina...:oops:..oricum sper sa va placa prima mea mashina...:D
|
ti-a iesit destul de bine... dar arata a jukrie... a cokilie de jukrie de fapt... oricum la urmatoarea ne dai gata nu!? ;)
|
eeee..pai nush daca va dau gata sau nu....ceea ce este de sppus este ca voi lucra mai mult la detalii..shi va arata mai bine ...zic yo:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:36. |
- Copyright 2026 4Tuning