Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   Concurs de accelerare TG SECUIESC - 400m (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/138074-concurs-accelerare-tg-secuiesc-400m.html)

mihai L`amour 30-08-09 19:25

Re: Concurs de accelerare TG SECUIESC - 400m

poze filme vrem si noi pls
stim ca sunteti obositi da totusi fie-va mila
:))

Sonny 30-08-09 19:26

http://rcrphotography.blogspot.com/2...iesc-2009.html

Cateva poze.

EvLSant0S 30-08-09 19:59

Frumos:)
masini frumoase,dar cam putine,alea tari
pacat,s-a desfasurat decent,pacat de timpii prea mari dintre curse...
un spectacol frumos...
unde punem si noi 40 de giga de poze ? :( si 8 de filme ? :(

SEBASTIAN 30-08-09 20:47

Cronometrarea a fost belea!

AlecsM 30-08-09 22:09

si rezultatele ??

la AWD ma intereseaza eventual ceva timpi ?!

Sonny 30-08-09 22:22

Tre sa apara rezultatele.

flexus 30-08-09 23:44

Timpii masurati de ei au fost relevanti doar contra celorlalti timpi masurati tot de ei in aceeasi mansa, si nici asta intotdeauna. N-a fost prea rau insa, s-au reglat lucrurile de la sine dupa aia la piramidale in cazurile in care timpii n-au reflectat realitatea. Ma mira totusi cum de au iesit timpi complet aiurea avand aparate APARENT foarte profi - semafor, celule pe fiecare banda etc.

Cursa a fost OK eu zic ca baietii astia se descurca la organizare, au fost scapari dar per total impresia este foarte buna.

Nu pot sa nu mentionez si spectatorii care au stat 99.9% dupa garduri si nu au incurcat in nici un fel desfasurarea evenimentelor. Ma face sa ma intreb ce este asa diferit intre populatia din Tg Secuiesc si fauna din alte localitati? De ce aici oamenii sunt civilizati? :)

bobiMOM 31-08-09 00:17

Felicitari sincere organizatorilor si participantilor!!!

dagosh88 31-08-09 01:29

A fost frumos, cateva curse neasteptate. Pacat de pauzele mari dintre plecari, asa cum zice si santos, eu ca spectator am plecat dupa primele 2 manse ca muream de plictiseala.

Aparatura este foarte ok, problema la timpi apare la finish, unde se trec rezultatele, si unde se fac de obicei multe greseli, anul trecut am stat langa ei si nu stiau ce masina are ce timp, mai puneau si ei cateva la aproximatie in loc sa puna efectiv cat indica aparatura.

Ungurii sunt de multe ori mai civilizati, mai respectuosi si mai cum se cade decat romanii, cel putin la primele intalniri. Am avut mai multe probleme cu romanii aici decat cu ungurii, si sunt 70% maghiari in zona.

Ce masini am remarcat ca mergeau foarte bine a fost e30-ul turbo al lui bobi mom si elspa cu sti-ul, felicitari pentru munca depusa.
Felicitari tuturor participantilor.
Organizarea ca de obicei, mici greseli, dar in mare iese bine si poti sa te distrezi.

powerbmw2001 31-08-09 08:01

18 Attachment(s)
citeva poze de la mine.............:D

elspa 31-08-09 08:07

mie mi s-a parut bine (foarte bine comparativ cu sudul tarii, bine comparativ cu tulcea, sibiu, etc), din pacate timpii au fost eronati si nici macar consecventi...bine ca nu s-a facut vreo deparjtare in functie de timp.....

in rest spectatori super ok, faptul ca primaria a avut un rol in organizare s-a vazut clar, daca se mai face eu o sa mai vin.

bobby_gsi2 31-08-09 08:09

Celica nu a fost? Sper ca ati lasat audi alb sa ia grupa .

czt-u 31-08-09 08:11

a fost o cursa frumoasa.felicitari

Sonny 31-08-09 08:20

Quote:

Originally Posted by bobby_gsi2 (Post 2598588)
Celica nu a fost? Sper ca ati lasat audi alb sa ia grupa .

A fost si Celica dar nu s-a dat prea mult. Audi? Nu tin minte sa fi fost vreun audi...

flexus 31-08-09 08:29

A fost Audi S3 numar B XX MUU dar s-a batut in grupa cu elspa, bobi, celica de raliu, si nu a ajuns in finala :)

Celica a fost si ea interesanta, cutia facea diferenta :P

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning