![]() |
stie cineva de murcielago ala negru din fatza de la rex? :lol: pacat ca nu l-am vazut pe strada :cry: stateau romanii in jurul lui, numai ghid le mai trebuia ca sa-l faca de sightseeing:))))))))
|
ultima \"bomba\".. nu stiu cat de sigura e sursa.. cert e ca a zis ca a vazut cu ochii lui cum si-a luat-o ferrari-ul lu' petrica de la M5 .. de doua ori.. pe tomis.. mi se pare normal, avand in vedere ca ferrari-ul ala e prea forjat ca sa mai si fuga :)
|
Re:
Quote:
Quote:
Lool de lool |
Nu pot sa nu fiu carcotas si sa nu spun ca mai conteaza si soferul :rockon:
|
asta asha e ca daka o fii vreunu dinala care nu stie la ce turatie sa schimbe viteza sau lasa motoru sa baraie intr-o vit pana ies toti dracii din el shi apoi isi aminteste ca tre sa mai schimbe shi viteza....las-o balta.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
Pai eu am vazut cum o dacie alba (CT-75(park)-BUT)- e cunoscuta mashina pt. sunetul ei aparte :twisted: a facut la semafor la capitol SUPERBUL Opel Astra Coupe CT-60-UPE -care e tunat belea... il shtie lumea shi pe asta... Am poza cu el... |
Eh.. ce zicetzi??? Am ras 1 sfert de ora in mijlocu` intersectziei... :lol:
Bine sunt conshtient k ala nu a vrut sa-i dea.... Dar oricum... RUSHINIK!!! :lol: |
oare n-a vrut sa-i dea?sau nu tzine masina?ca e frumoasa dar sa nu fie ca o femeie:frumoasa dar proasta :lol: a,si azi l-am vazut din nou pe sad-u :D
|
Ah... toata lumea`l vede numai eu nu! :x
Sadu`le ... zii mah knd ma faci shi p mine o tura plz! K park ai promis din cate imi aduc eu aminte nuh??? :roll: |
l-am vazut si eu azi pe sad`u ... belea masina
|
dar nu e mai BELEA decat cielo stii tu al cui fish :D :D :D
|
Care Cielo mah? :?
|
Re:
Quote:
|
Frumos astra coupe ala ... ii mai trebuie lu baiatu o priza de aer frumoasa :wink: parerea mea
|
Re:
Quote:
Nu intzeleg de ce nu a calcat`o ala cu Opelu` :? K Mi`e mi`i s-a parut k el \"l-a provocat\" k a venit asha pe banda I. :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 08:02. |
- Copyright 2026 4Tuning