![]() |
Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a
sa ne dam la extrem evo :yes: :pistoles: :2gun: :peace:
|
Si asta ce vrea sa insemne? :-?
|
O idee buna,chiar,ce-am putea face???
O bere oricum o bem,da unde??Ca suntem multi frate. Ceva iesit din comun,ce-am putea face?? I have no idea :oops: |
eu nu am fost la nici o intalnire a voastra si chiar as vrea sa vin .asa ca bafta la organizarea ei
|
La prima intalnire mare a membrilor 4tuning s-a mers la Snagov, dar atunci am fost vreo... 50 (!?) de oameni. Acum... nu stiu daca se va putea merge undeva. Poate - valabil cei care raman in Bucuresti sambata seara - ne vom putea intalni in Piata Victoriei, ca sa mergem intr-un bar... ar insemna bahaos total.
|
e cel mai criminal. ca dupa ce ne dau aia de la prisma afara sambata seara, ne intalnim undeva. unde stabiliti voi. dar nu cred ca vom incapea intr-un bar toti. adica eu cel putin care sunt din bacau noaptea nu pot dormi ca e prea tare distractia.
|
Quote:
|
sambata dim mananc. dupamiaza imi iau ceva din orash. si seara tot asha in orash imi iau ceva de has.
|
da pe la ce ora de da afara de la prisma?
|
prezent ..desi cunosc dekt 2 persoane : EvlSantos ...si Golftuning...voi fi prezent de la 10dimineatza ( sambata) pana luni dimineatza....:)
|
e bne eu nu conosc decat pe ad1
|
deci voi sunteti bolnavi cu ,,eu nu cunosc pe nimeni " ... de park eu cunosc....da o sa ne cunoastem noi (asta e scopu intalnirii nu? ) ..uni suntem din buc .... ne dam id-urile si vb si asa ne cunoastem dak vreti
|
o sa ma afisez si eu la intalnire in limita timpului disponibil...eu o sa stau la stand...:( asta este oricum vreau sa va cunosc...chiar daca cunosc ceva baieti pe aici :)
|
cum facem si noi rost de bilete ,,mai din timp" k sa nu mai stam la coada acolo ? k banuiesc k nu vreti sa stati juma' de zi la coada la bilete
|
Quote:
gratzian,zoliat,hondare?chiar ar fi interesant...le vindeti la supra-pret:lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:45. |
- Copyright 2026 4Tuning