Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TUNING DAY 2006 (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006.html)
-   -   Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a (https://forum.4tuning.ro/179-4tuning-day-2006/13643-intalnirea-membrilor-4tuning-editia-2-a.html)

sil4tuning 16-03-06 06:10

Re: Intalnirea membrilor 4tuning - editia a 2-a

sa ne dam la extrem evo :yes: :pistoles: :2gun: :peace:

cls21b_EVO 16-03-06 14:58

Si asta ce vrea sa insemne? :-?

George_P. 17-03-06 20:37

O idee buna,chiar,ce-am putea face???
O bere oricum o bem,da unde??Ca suntem multi frate.
Ceva iesit din comun,ce-am putea face??
I have no idea :oops:

rada_ady 17-03-06 21:43

eu nu am fost la nici o intalnire a voastra si chiar as vrea sa vin .asa ca bafta la organizarea ei

Gabi 18-03-06 07:19

La prima intalnire mare a membrilor 4tuning s-a mers la Snagov, dar atunci am fost vreo... 50 (!?) de oameni. Acum... nu stiu daca se va putea merge undeva. Poate - valabil cei care raman in Bucuresti sambata seara - ne vom putea intalni in Piata Victoriei, ca sa mergem intr-un bar... ar insemna bahaos total.

mertan 18-03-06 09:19

e cel mai criminal. ca dupa ce ne dau aia de la prisma afara sambata seara, ne intalnim undeva. unde stabiliti voi. dar nu cred ca vom incapea intr-un bar toti. adica eu cel putin care sunt din bacau noaptea nu pot dormi ca e prea tare distractia.

Psycho 18-03-06 10:26

Quote:

Originally Posted by madskilz
hai mah pensionarule....dau eu o sticla de apa plata si o patura...dak e frig afara....dau un ceai cald....dak vrei suc fara acid....nush..vedem...e cam scump...nici eu nu am atata pensia...da nu mori tu de sete ma la noi aici:lol: :lol: :lol: :lol:

radetzi vo iradetzi dar sa va luatzi la voi de haleala .. k singura modalitate d a manca esyte mc`donalds`u de la prisma si lukoil`u ala .. treaba voastra :)

mertan 19-03-06 10:46

sambata dim mananc. dupamiaza imi iau ceva din orash. si seara tot asha in orash imi iau ceva de has.

ra2 19-03-06 15:07

da pe la ce ora de da afara de la prisma?

Andrei_NSL 19-03-06 18:44

prezent ..desi cunosc dekt 2 persoane : EvlSantos ...si Golftuning...voi fi prezent de la 10dimineatza ( sambata) pana luni dimineatza....:)

ra2 19-03-06 19:19

e bne eu nu conosc decat pe ad1

Mishu-f 19-03-06 23:24

deci voi sunteti bolnavi cu ,,eu nu cunosc pe nimeni " ... de park eu cunosc....da o sa ne cunoastem noi (asta e scopu intalnirii nu? ) ..uni suntem din buc .... ne dam id-urile si vb si asa ne cunoastem dak vreti

orlando 20-03-06 10:26

o sa ma afisez si eu la intalnire in limita timpului disponibil...eu o sa stau la stand...:( asta este oricum vreau sa va cunosc...chiar daca cunosc ceva baieti pe aici :)

Mishu-f 20-03-06 14:05

cum facem si noi rost de bilete ,,mai din timp" k sa nu mai stam la coada acolo ? k banuiesc k nu vreti sa stati juma' de zi la coada la bilete

Skillzu 20-03-06 14:09

Quote:

Originally Posted by Mishu-f
cum facem si noi rost de bilete ,,mai din timp" k sa nu mai stam la coada acolo ? k banuiesc k nu vreti sa stati juma' de zi la coada la bilete

nu cred k ai cum...poate....doar poate...dak ai pile la nivel inalt;)

gratzian,zoliat,hondare?chiar ar fi interesant...le vindeti la supra-pret:lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 03:45.

- Copyright 2026 4Tuning