![]() |
da chiar asa.... gata cu hyunday-ul.... poate vine la urmatoarea etapa.... ca doar or sa fie liniute.... abia astept... :) dar daca ploua... speram sa nu.... nu cred ca o sa fie prea interesant.... si poate repara si ei drumul ala prin vitan ca am vrut aseara sa fac o incercare si cum am plecat am facut pana :evil: ... mi-a intrat un cui in roata.... plus ca este plin de pietris pe acolo si abia poti sa pleci de pe loc....
|
macar aduce mai mult spectacol pietrishu ala... de ex vezi ce au facut la BM la raliu spectatorii....
|
???
1st: Zetemte - I drove a VW Golf 2 (\"almost\" GTI). Chisinau - Capital of Republica Moldova. Next event is SPEED (<hp115 - 4oom; >hp115 - 1ooom) on 22 nov (i guess)
2nd: Betonul a fost bun (parerea mea) - a avut aderenta si in plus la jaloane era pietris asa ca trebuia sa fii atent sa nu derapezi (un + la dificultate - in nici un caz o problema) 3rd: Morro - multumesc! Pozele le am deja (bineinteles, cum altfel :)) Daca te-ai intrecut cu b75MBD - are G60 (16o cai), INSA limitat la 6ooo de ture. Eu am 137 cai (de-aia daca ma faci nu ma supar) la 900kg, tu? A, si al meu e limitat la 7ooo. Ne vedem in Vitan k parca nu prea am bani de amenzi dar daca vrei totusi vorbim in weekend o723 Bogdan |
Sincer sa fiu cred ca putem astepta pana la urmatoarea 'etapa' ... Sa speram ca va fi pe 22.
137 de cai la 900kg .... periculos ... eu am 147 la 1100 si imi taie injectia la 7200 . :wink: ne vedem pe chei :!: |
Thanks. Fuck, I'd better like the one that was at Prisma. 1/4 mile is also nice, but using your steering wheel gives you more fun ! And then not only car matters, but the driver. 1/4 mile is almost only a car :(
Anyway, I'll come and race :twisted: |
Re: ???
Quote:
Masina e un GTI, sau un Golf normal cu motor de GTI |
890kg!
Pimp_lex, citez talonul: \"masa proprie\": 89okg, \"masa totala maxima autorizata\": 14ookg, cool, nu?
Sincer acum: masinutza asta e undeva intre un 323 (15o cai) si 325 (17o cai) Este intr-adevar un Golf normal cu motor si toate cele de GTI (cel mai important - suspensii sport, frane super, cutie beton). De la GTI ii lipsesc geamurile electrice, A/C (cred), usile fata cu un singur geam si... :( servodirectia (incepe sa se cunoasca la brand ;)) Si nu, nu am scos absolut nimic de pe ea, ba dimpotriva am in portbagaj always tub+statie, trusa scule, bidon ulei, roata rezerva+cric+cheie de roti - zici k ma cred in bmw. A - destul de important - e in 2 usi. Bafta! p.s. Daca o prindeti pe Cosmina pe forum - ea s-a intrecut cu domnisoara NSL. |
Cel mai nou utilizator inregistrat este: cosmina
Se pare ca a venit :lol: |
Pilu: o sa aiba 3 minute si 200 Mb?!
Cel mai bine ar fi sa il luati pe bucati, de cate 1, 2 Mb... si 20, 30 de secunde. Astfel, am putea toti sa vedem cate ceva din el. |
Quote:
|
tekno: inaintea mesajului meu... pusese Pilu unul in care zicea ca filmu' de la Prisma o sa apara azi sau maine... Cred ca l-a sters :)
|
or sa fie doua filme de la prisma.
Unul primit de la unul din voi si unul filmat de noi Deci maine 2 bucati filme de la prisma. Una de 239 de mega si una de 291 mega in jur de 30-40 de minute fiecare |
mkay...
shi cam ce calitate o sa fie filmarile? |
480/352 rezolutie super calitativa zic eu
|
Prisma=the best so far (excl. Timisoara)
3 Attachment(s)
Si pentru cine se plangea cum k a fost mai bine (zici ca sunt discutii de-alea pe tema \"Era mai bine inainte\") la Romexpo, intr-o poza se vede clar \"multimea\" de spectatori... ALSO In alta poza se vede \"multimea\" de masini participante. Bine, nu-s toate in poze dar la Prisma au fost cam de 2 ori mai multe.
\"Veteranii\" TXA & BAV - unde-au fost? Cine stie de ce au lipsit (tocmai) la Prisma? LA MAI MARE!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning