Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/135986-vrei-fii-sofer-gasesti-cartea-intrebari-intra-site-drpciv.html)

ANM 15-09-09 22:19

Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV

hehe...dak stiam de site-ul asta...nu mai picam de 2 ori pt A:))))

driver_xs 15-09-09 22:23

Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV

am picat C-u cu 21 :cry:

e30_eVG3n 30-09-09 20:16

Eu am luat prima oara 23, da' am picat traseul.
Saptamana trecuta am luat 25 la sala, si azi am luat traseul;-)... deci sunt sofer :-P
Acum privind inapoi, sala mi s-a parut foarte usoara (adevarul este ca intrebarile de pe site-ul lor m-au ajutat enorm).

IcE-T 13-10-09 17:48

Am incercat sa postez si eu niste intrebari sa ma puteti ajuta dar am primit un mesaj de eroare de genul
Quote:

1. The text that you have entered is too long (15094 characters). Please shorten it to 10000 characters long.
Asa ca le-am postat pe blogul meu acele intrebari. INTREBARI DRPCIV
Vreau sa ma ajutati cu acele intrebari care nu le-am situt pentru a le invata si a le face corect.

Geox` 07-11-09 09:54

Quote:

Originally Posted by e30_eVG3n (Post 2681900)
Eu am luat prima oara 23, da' am picat traseul.
Saptamana trecuta am luat 25 la sala, si azi am luat traseul;-)... deci sunt sofer :-P
Acum privind inapoi, sala mi s-a parut foarte usoara (adevarul este ca intrebarile de pe site-ul lor m-au ajutat enorm).

eu am cazut la sala apoi am loat cu 25 sala si la orash din prima :oops:
pe mine cartea ma ajutat mai mult.
Acuma la orice ora mash pune sa fac chestionar asi face peste 22.

91-GRS 16-02-10 15:04

eu am picat cu 18, nu am invatat absolut nimic, acuma m-am pus unpic pe invatat, mi-am luat cartea intrebari si teste de la editura national ca tot mi-au recomandat-o multi si site-ul in folosesc sa ma verific sa vad cate fac,
momentat fac 24-25 vineri 19 februarie am examen , sper sa-l iau :X
E buna treaba cu site-ul, acum ce ma deranjeaza e : se repeta des intrebarile.
merge greu.
noaptea n-are rost sa incerci

Doctoru' 17-02-10 18:15

Multa bafta 91-GRS. Acum nu vreau sa fiu rautacios, dar trebuia sa inveti de prima data. Oricum nu e stres caci dosarul e valabil un an. (asta imi zicea si mie instructorul)

91-GRS 17-02-10 19:03

Quote:

Originally Posted by Doctoru' (Post 3096291)
Multa bafta 91-GRS. Acum nu vreau sa fiu rautacios, dar trebuia sa inveti de prima data. Oricum nu e stres caci dosarul e valabil un an. (asta imi zicea si mie instructorul)

mersi fain :D
toata lumea mi-a zis ca daca nu invat n-am sanse , da io-s mai lenes si noh

Alex_pitesti 22-02-10 09:00

am picat si eu la C cu 20 si apoi a 2-a oara nu am mai dat deloc..de lene:D,si acum am depus iar dosaru si pe 7 aprilie am orasu!acu invat si eu dupa site lor...dar ce nu-mi place,ca bun gresesc intrebarea dar nu arata varianta corecta...pana acum am invatat din carte si pt B si pt C si a fost ok!la C am avut ghinion pt ca au picat foarte multe intrebari de mecanica in jur de 11-12!acum sper sa iau

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning