![]() |
Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
hehe...dak stiam de site-ul asta...nu mai picam de 2 ori pt A:))))
|
Re: Vrei sa fii sofer si nu gasesti cartea cu intrebari? Intra pe site-ul DRPCIV
am picat C-u cu 21 :cry:
|
Eu am luat prima oara 23, da' am picat traseul.
Saptamana trecuta am luat 25 la sala, si azi am luat traseul;-)... deci sunt sofer :-P Acum privind inapoi, sala mi s-a parut foarte usoara (adevarul este ca intrebarile de pe site-ul lor m-au ajutat enorm). |
Am incercat sa postez si eu niste intrebari sa ma puteti ajuta dar am primit un mesaj de eroare de genul
Quote:
Vreau sa ma ajutati cu acele intrebari care nu le-am situt pentru a le invata si a le face corect. |
Quote:
pe mine cartea ma ajutat mai mult. Acuma la orice ora mash pune sa fac chestionar asi face peste 22. |
eu am picat cu 18, nu am invatat absolut nimic, acuma m-am pus unpic pe invatat, mi-am luat cartea intrebari si teste de la editura national ca tot mi-au recomandat-o multi si site-ul in folosesc sa ma verific sa vad cate fac,
momentat fac 24-25 vineri 19 februarie am examen , sper sa-l iau :X E buna treaba cu site-ul, acum ce ma deranjeaza e : se repeta des intrebarile. merge greu. noaptea n-are rost sa incerci |
Multa bafta 91-GRS. Acum nu vreau sa fiu rautacios, dar trebuia sa inveti de prima data. Oricum nu e stres caci dosarul e valabil un an. (asta imi zicea si mie instructorul)
|
Quote:
toata lumea mi-a zis ca daca nu invat n-am sanse , da io-s mai lenes si noh |
am picat si eu la C cu 20 si apoi a 2-a oara nu am mai dat deloc..de lene:D,si acum am depus iar dosaru si pe 7 aprilie am orasu!acu invat si eu dupa site lor...dar ce nu-mi place,ca bun gresesc intrebarea dar nu arata varianta corecta...pana acum am invatat din carte si pt B si pt C si a fost ok!la C am avut ghinion pt ca au picat foarte multe intrebari de mecanica in jur de 11-12!acum sper sa iau
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:19. |
- Copyright 2026 4Tuning