![]() |
Re: Pascani
andreyutzu o sa imi fac simtita prezenta de acum
morpheusmaster multumesc frumos de urari ViRuS_90 multumesc frumos... si eu sper Ali_ump multumesc pentru apreciere PS1: modelul este intradevar foarte bine intretinut, are mai putin de 100 000 de km ... am ceva acte din ultimii ani de la service-uri din germania... o singura problema are dar am sa o dezvolt pe topicul ei. In rest cateva elemente de caroserie care trebuie schimbate (gen chedere) dar la primavara, acum e mai greu la -20 grade. Ea se prezinta impecabil cu toate elementele originale din fabrica nimic modificat sau schimbat. 8) PS2: ce noroc am avut ca am gasit-o :peace::joy: |
Fie ca noaptea sfântă a Crăciunului să vă aducă pace în suflet, bucurie, încredere şi sănătate şi toţi cei dragi să vă fie aproape.
|
Va doresc tuturor un Craciun Fericit alaturi de cei dragi si cadourile Mosului...si va mai doresc 1 lucru: SA CRESTETI MARI!
|
sarbatori fericite!
la multi ani! morpheusmaster bine punctat. |
Sarbatori fericite si implinirea tuturor dorintelor ... un an nou si cat mai multe realizari !
|
Se pare ca dupa ce am admirat LIVE pisicutza lui leutzu, unii din noi ar cam vrea si ei una cadou de sarbatori ( ca sa nu mai zicem de andreyutzu care nu se mai dezlipea de ea :D ) ... Frumoasa tare ... andreyutzu poate spune mai multe ( e visul lui ... sper sa devina realitate cat de curand )
|
wei kim ma dai si tu de gol acum pe forum eu il lasam sa plece da fara matza :P...sa speram k intr-o zi cu soare o sa am si eu una :D
|
Multumesc de aprecieri prieteni. andreyutzu mai mult ca sigur ai sa ai parte de masinuta care o visezi numa ca trebuie sa mai ai un pic de rabdare si sa iti pastrezi speranta. LGandrew daca am sa castig vreodata la LOTO va fac cadou la fiecare cate 3 pisici :-P
|
la loto sau la superbingo metropolis.
eu nu vreau 3 pisici,eu vreau o pisica si un subaru impreza wrx sti sau un lancer evoX gsr. :lol: |
eu nu fac pretentii leutzu ... daca zici ca faci un asemenea cadou ... tare bine mi-ar prinde macar una din alea 3 pisici :)
|
lasati wei k am eu 3 matze la bunicamea si vi le aduc ca si asa mor de foame :))
|
La multi ani!
Un an nou cat mai bun! |
La multi ani baieti ! Si tot ce va doritii !!!
|
Va salut si yo din Suceava si va felicit pentru ce incercati sa faceti in orasul vostru va urez multa bafta si cat mai multi membri sa aveti.
La multi ani multa fericire si sanatate va urez cu caldura. |
Fie-va verde dolarul si de whisky plin paharul, toate sa va reuseasca, sa va doara drept in basca. Un An Nou fericit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning