![]() |
Re: Machetele mele - alexu_bad_boy
race21: nu i-am mai facut la interior ca mai am si R8 alb si la ala am facut.....e reusit si la motor zic eu....ms de aprecieri
|
11 Attachment(s)
2010 Ford Mustang GT 1/32 Jada Toys (thanks don_corleone)
Si Golful IV GTI tunat de blue_macca |
Quote:
Quote:
|
La GT chiar nu-mi plac deloc jantele...( acuma gusturile nu se discuta ) , ziceam asa ca fapt divers ...iar la GTI mai merg cateva retusuri pe aici pe acolo ca sa arate mai frumos si gata , felicitari pentru achitzitie oricum !
|
don corleone-ma bucur ca am putut sa le iau de la tn....sper sa mai iau daca e
milliondollarbaby-Gt asa e el si nu prea imi vine sal stric....oricum alte jante nu am sa ii pun.....e jada deci il las asa.... |
misto ambele,imi plac:-P
|
12 Attachment(s)
Pentru azi 12 poze cu BMW M3 Bburago Italy (este una din preferatele mele)....si Fratiorul lui 330i....Sper sa va placa
|
m3 pt mine e o superbitate la 1.24......felicitari ca ai pus mana pe asa ceva....chiar mi-as dori si eu una in colectie(chiar daca e cu ferrari)
|
frumoase machete ai!
|
Ce misto motor are M3-ul, super macheta. La mai multe! :-)
|
@darius--il am de mic si ma bucur ca aiti place
@inside--mersi frumos si tie la cat mai multe frumoase @racer21--e detaliat destul de bine motorul am incercat eu sa ii fac cate ceva dar nu prea mi-a iesit....mersi de aprecieri la toata lumea |
11 Attachment(s)
Pentru azi un update la 2 machete mai vechi...... Audi A4 Maisto 1/24 (sper sa va placa) si Hummer H2
|
a ajuns r32-ul?
|
12 Attachment(s)
Nissan Skyline 1/24 Kentoys (thanks radu_bv) are putin stramb plafonul ca s-au jucat cu ea cei de la posta
VW Golf IV R32 1/24 Maisto (thanks most_wanted) i-am pus jante de Mustang GT eu zic ca arata bine Si 2 poze cu fratii Golf (daca are ceva ca le-am pus si pe astea rog un moderator sa le stearga) |
Cred ca sunt putin cam scoase in exterior jantele , ar da mai bine cu originalele , un R32 trebuie sa isi pastreze linia asa cum iese din fabrica , eu sincer las pastra cat mai original .... dar, daca tie iti place ....
vad ca a ramas si numarul de inmatriculare in geam , multumit de macheta? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:09. |
- Copyright 2026 4Tuning