![]() |
Re: Bugatti pregateste un nou model
Fata mai merge cat de cat,da spatele e urat rau.:))Asteptam ceva mai frumos:))..
|
interior exagerat de luxos...... exterior nonconformist..... buggati, ce mai :)
|
interiorul e bestial....dar exteriorul mai putin:(.....per total mi se pare ok.....
|
now that`s a nasty car...:lol:
|
arata mai bine ca veyronu:-)
|
Quote:
On: Masina este interesanta, tineti minte ca e concept, spatele nu prea ma da pe spate si cele 8 evacuari arata un pic cam aiurea. Cred ca varianta de "serie" daca putem sa i zicem asa, va fi mai simpla...mai usoara de digerat. |
Quote:
|
Arata foarte bine, parerea mea...daca modifica putin spatele sa nu fie ca si noul seria 5 o sa arate si mai bine :)
|
Urat.
|
mda' am cam sarit calu' cu editul. insa nu are legatura vioara cu aceasta masina, poate doar lemnul din ornamente.
stiu ca la un model de bmw, un designer Karp a asociat interiorul masinii cu curbele unei viori (ma rog, conceptul lui, rationalul lui). si vis-a-vis de manele, am ascultat asa ceva (neavand incotro) si urasc fenomenul de acum 22 de ani. io zic sa nu judeci forma fara fond. |
Aduce putin cu Porsche Panamera...
|
nu datorita spiritului de turma zic si eu ca e urata ... chiar este :( !
interiorul mai merge , dar in rest ... |
Meh, aduce a Panamera si asta nu e un lucru bun, e vulgara si arata dubios, cromul arata stupid pe orice masina cand e folosit pe post de paint job. Tre' sa fi un mare retardat sa dai 1,5 milioane de euro pe asa ceva, cand cu banii astia faci o mica colectie de masini de prima clasa.
|
Tipic Bugatti, lux si performante ... insa nu e pe gustul meu de nici o culoare!
|
ce simplu mi se pare interiorul...i like it
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:45. |
- Copyright 2026 4Tuning