Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Bugatti pregateste un nou model (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/133449-bugatti-pregateste-model.html)

alexymat 14-09-09 15:38

Re: Bugatti pregateste un nou model

Fata mai merge cat de cat,da spatele e urat rau.:))Asteptam ceva mai frumos:))..

Alex_D12 14-09-09 15:39

interior exagerat de luxos...... exterior nonconformist..... buggati, ce mai :)

Darius DMS 14-09-09 15:41

interiorul e bestial....dar exteriorul mai putin:(.....per total mi se pare ok.....

LordCaddy 14-09-09 15:43

now that`s a nasty car...:lol:

BiG SmOkE 14-09-09 15:45

arata mai bine ca veyronu:-)

p-george 14-09-09 15:51

Quote:

Originally Posted by ovidiums (Post 2638723)
astept cu nerabdare suv-ul si touringul.

acu' am vazut: sa moara mama lu' ala care a facut pozele ca asculta cineva simfonica (sau vioara) in masina asta!

Pacat ca la 40 de ani fara un limbaj de camp nu iti poti exprima o parere...o sa ti vina greu sa crezi insa nu toata lumea asculta manele... Iar cu acea imagine au sugerat clasa de clienti pt aceasta masina.

On: Masina este interesanta, tineti minte ca e concept, spatele nu prea ma da pe spate si cele 8 evacuari arata un pic cam aiurea. Cred ca varianta de "serie" daca putem sa i zicem asa, va fi mai simpla...mai usoara de digerat.

UNLORD 14-09-09 15:55

Quote:

Originally Posted by _anaconda_ (Post 2638742)
Arata exact cum ar trebui sa arate o masina de genu. Interiorul este...demential. Luxul este la el acasa :).

Doar aspectul volanului l-as schimba.

Daca nu ar fi apartinut de VAG sigur ai fi avut o parere opusa! Masina este absolut infecta la design (ce pretentii sa ai de la VAG pana la urma), si e si f. scumpa pt cat de hidos arata.

Champion 14-09-09 15:56

Arata foarte bine, parerea mea...daca modifica putin spatele sa nu fie ca si noul seria 5 o sa arate si mai bine :)

SKR* 14-09-09 15:56

Urat.

ovidiums 14-09-09 16:01

mda' am cam sarit calu' cu editul. insa nu are legatura vioara cu aceasta masina, poate doar lemnul din ornamente.
stiu ca la un model de bmw, un designer Karp a asociat interiorul masinii cu curbele unei viori (ma rog, conceptul lui, rationalul lui).
si vis-a-vis de manele, am ascultat asa ceva (neavand incotro) si urasc fenomenul de acum 22 de ani. io zic sa nu judeci forma fara fond.

Andreus 14-09-09 16:04

Aduce putin cu Porsche Panamera...

Claw166 14-09-09 16:07

nu datorita spiritului de turma zic si eu ca e urata ... chiar este :( !

interiorul mai merge , dar in rest ...

the_one_and _only 14-09-09 16:07

Meh, aduce a Panamera si asta nu e un lucru bun, e vulgara si arata dubios, cromul arata stupid pe orice masina cand e folosit pe post de paint job. Tre' sa fi un mare retardat sa dai 1,5 milioane de euro pe asa ceva, cand cu banii astia faci o mica colectie de masini de prima clasa.

celica_rx8 14-09-09 16:17

Tipic Bugatti, lux si performante ... insa nu e pe gustul meu de nici o culoare!

bogdan100 14-09-09 16:21

ce simplu mi se pare interiorul...i like it

All times are GMT +2. The time now is 01:45.

- Copyright 2026 4Tuning