![]() |
E un Pontilude :lol:
|
voi vorbiti de 3 masini diferite :lol: :lol:
Gabi de Prelude(care cel mai probabil e masina aia neagra de care vorbiti voi - am auzit-o si eu 8) ) Adryx de Type-R-ul ala rosu de scrie pe el \"Power Of Dreams\" care urla frumos de tot :lol: si Cyrozel de Pontiacu ala negru Firebird parca ...e al unui tigan si nu urla ala sigur ! P.S. : dpx pai nici nu intra in discutie sa nu vii ..mai ales ca s-a deschis din nou terasa unde faceam intalnirile 4tuning inainte :twisted: :lol: |
Gabi ai avut dreptate cu masina ! o vazui azi, parcata acolo, in parculetz! nu arata prea \"rea\", dar facea un zgomot..:D
|
Re:
Quote:
semnat dpx (ps:am luat un mic ban :lol: ) |
Cobalt :peace: :peace:
Da' pana vine dpx in tara, nu putem sa facem o-ntalnire? Ca... pana in iunie mai e... Preferabil seara, la 7:30 - 8:00, ca eu noaptea-s de servici :roll: |
Re:
Quote:
zice bine Gabi dar sa nu va pierdeti entuziasmul pentru a 2-a intalnire :D acelasi eu dpx |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
E prea devreme atunci, cald...bleah ! |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Eu mai tre' sa mai si dorm ma. Daca va intalniti voi mai devreme, vin si eu mai tarziu, daca mai sunteti acolo, normal. Hai sa vorbim pe topicu' de intalniri.
|
Re:
Quote:
acelasi eu dpx |
|
Re:
Quote:
Am gresit, are dreptate Gabi, e Prelude...my mistake, da' in nici un caz nu m-am referit la ce zici tu :lol: |
Dati-le dracu' p'alea, ca mai nou avem si S55 AMG in Craiova :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:54. |
- Copyright 2026 4Tuning