Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Electronica Auto (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto.html)
-   -   borduri modificate cu lumina albastra, alba etc (https://forum.4tuning.ro/672-firme-electronica-auto/1329-borduri-modificate-lumina-albastra-alba-etc.html)

ffocus 02-06-05 11:46

salut...am o intrebare

la focus am schimbat culoarea bordului + afisaje + usi...etc din verde in rosu....am inlocuit ledurile...toate bune pana aici....dar....

la partea cu ventilatia...BOII de la ford nu au mai pus leduri verzi...au pus albe si au pus un strat verde de vopsea intre plastic si albul de la semne....peste care au venit cu negru....adica asa:

plastic transparent + verde (pentru noapte) + alb (pentru zi) + negru

cum fac sa scap de verdele ala?

dsign 03-06-05 00:54

simplu, il cureti cu smirghel. spor la lucru si baga si mata poze.

SORAN 05-06-05 00:30

LANOS

3 Attachment(s)
Un bord de LANOS lucrat asa la cererea proprietarului. Ca si la alte masini Daewoo, se poate modifica frumos dar cu ceva munca!

georgeb 05-06-05 01:50

takosan scrie pe bordul de calibra :D

adica supernova :lol:

bre , ar vrea si io lame rosii la ace :)

burnout_bmw 05-06-05 20:45

2 Attachment(s)
As vrea si eu lumina rosie la bordu si turometru meu(lada1200). Cat m-ar costa? :roll:

dsign 06-06-05 07:45

georgica, se face tata, dar dupa sesiune la tine... :cry:

pt Lada, va trebui sa ne intilnim ca sa vad despre ce e vorba.

va reamintesc datele noastre de contact:

SORAN 06-06-05 08:45

2 Attachment(s)
Am mai facut eu lada. Acolo trebuie luminat din lateralcu LED-uri smd si e ceva de munca. Vb la telefon pentru mai multe detalii! AM atasat doua poze cu turometrul modificat de LADA in timpul lucrului!

dsign 16-06-05 11:22

1 Attachment(s)
hai ca se facu o supernova cu lumina albastra in bord si cu ace luminate cu rosu. In realitate arata muult mai bine, poza e facuta in graba, in garaj, cu o patura in cap.

zA_pRi3$t_EVO 17-06-05 02:08

Am vazut pe siteul vostru, pe prima pagina un TICO care avea un bord super tare, cu un lightning, si lumina albastra. Se pot face chestii dastea pe o Solenza? si daca da, asta plus lumini in interior cam cat ar dura si costa?
Ma intereseaza si sa fie lumina nu doar la cifre si la liniute, cu difuz, pe tot ceasul respectiv. ( Ideal ar fi cercul sa fie alb, lumina difuza rosie si rosu intens sa fie cifrele si liniile alea.. aa, si acele sa fie tot albe, sau ceva sa dea bine..)

dsign 17-06-05 16:01

sincer sa fiu n-am inteles prea multe din ce vrei tu... lumina difuza rosie, lumina intensa rosie... :shock:

bordul de solenza este unul foarte complicat, este un fel de struto-camila, are o multime de piese in el, deci duraza enorm sa-l lucrez.

cadranele se pot face, lumina se poate face rosie, dar nu am cum sa fac sa-ti luminez tot cadranul cu un rosu difuz si apoi sa-ti lumineze cifrele cu rosu mai intens...

in fine: schimbatul luminilor pe tabloul de bord (cadrane+ display kilometraj) costa aprox 800 000 lei . Cu cadranele va trebui sa te descurci singurel, iti dau fisierl cu cadranele scanate, le lucrezi cum vrei in photoshop si le duci la cutter-plotter.

mai e o problema cu acele de tot risul care exista pe bordul de SLZ. Sunt facute dintr-un plastic mat, prin care nu trece lumina. deci va trebui sa-ti gasesti si din alea, daca vrei sa iasa ceva deosebit. incearca sa gasesti ace de la Supernova, si un ac de logan, ca sa fie mai lung la vitezometru. in fine, cind mai vine babyblueandreas pe la mine, poate vii si tu cu el sa discutam e indelete.

lancerEvo 17-06-05 23:33

fisier pt dacia 1300 nu ai? sau pt renault 12 ts

x3mSRK-EVO 18-06-05 11:40

La un Ford Mondeo 2001 un interior bord albstru cu tot cu climatronic, casetofon model fabrica si acele rosii (cam ca la solenza) si as mai vrea luminile la numere tot albastre daca se poate. si un pret asa informativ sa fur pensia lu bunicu.

dsign 18-06-05 16:55

pt mondeo, pretul este de aprox 2 milioane, nu mai stiu exact sa spun. dureaza citeva zile insorite de vara toata afacerea.

pt evo: cauta pe daciaclub, parca erau... eu nu am

zA_pRi3$t_EVO 19-06-05 14:57

bene man, atunci o sa vin p la tine cu radu sa iau scanarea aia si sa vad cum pot sa o fac.. dak iese bine o sa facem tot !
vorbim !

SORAN 19-06-05 23:07

3 Attachment(s)
In curand vom face si cadrane serigrafiate pe plexiglass dar mai dureaza cateva saptamani!

All times are GMT +2. The time now is 18:34.

- Copyright 2026 4Tuning