![]() |
Re: NT 69 FLP - BMW E30 Drift Project - Ursul tricolor
Mpower scrie pe tine!
|
Quote:
Acum serios...domnul Filip, pardon, d-l campion, cand va mai vede lumea pe circuit? sau ati abandonat drifturile...? |
vasile...vasile..off off...care este el vasile:rolleyes2
|
Se mai aude ceva de proiect ? ...Se lucreaza la masina sau a ramas in stand by ?:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
o intentie buna si un inceput excelent,la mai multe si mai mari,fie pe ce cale vrei tu.cheers !
|
frate ce panarama vine cu mtechnic 1
nul vinzi si tu :rolleyes2 |
masina este in constructie...urmeaza v8 de 4.4 ...compresor.....411cp la roata........mai bine singur decat cu mofturi si vrajeli.....masina va fi scoasa la driftui curand...anul acesta antrenament......
|
Quote:
|
Quote:
|
Filip.... Am ramas cu impresia ca ai ramas cu impresia ca ti-am scris ceva mai sus. Nu am avut si nu am nici o legatura cu HP Customs (la nivel de organizare) si nu am nici parola de la nick-ul de pe acest forum. A scris probabil Cristi sau Razvan, si ce stiu eu stiu si ei. Problema e ca suntem o seama de oameni care stim o varianta, si tu care o stii pe a ta. Nu sunt eu in masura sa spun cine greseste. Publicul mananca popcorn, rade, aplauda si tine parti. Noi, cei implicati, stim exact despre ce este vorba.
Am avut o discutie acum ceva vreme la Piatra, cand am sperat ca vrei si poti sa te lamuresti cu ce s-a intamplat, avand in vedere ca aveai mici nelamuriri. Ai spus ca ai inteles, ai spus ca totul e clar, am luat asta ca pe vorba unui BARBAT care nu are nici un motiv sa o dea la intors dupa bunul plac, pe un forum public, fara ca cei vizati sa fie de fata. Da'....uite ca se poate. :) 5-ul ala (un E34 din 88, aproape full....sa nu creada lumea ca o fi fost vreun E60 :) ) s-a achitat numai din costuri de platforme....si restul, sensibil peste valoarea lui stabilita de tine....sa spunem ca a fost sponsorizare pentru alea 2-3 stickere care au ajuns sa fie vizibile tot datorita noua. Si cand spun NOUA te includ si pe tine.. Fiindca ti-am spus, nu o data, ca ai acasa o cupa de Campion National (asa cum e ea), o cupa care apartine echipei care te-a sustinut si care te-a inclus in randurile ei. NU aveai cum sa parcurgi acel sezon fara ajutorul tuturor celor implicati, si nu poti sa excluzi pe nimeni aici dupa bunul plac. NU ma intereseaza ce probleme ai avut ulterior, dar banii au fost cheltuiti, noptile au fost pierdute, munca s-a facut iar daca noi gresim sau mintim...tu nu ai acasa cupa aia. O cupa care poate trebuia sa stea la magazinul RedZone sau la Alin si Costi, cu poza ta langa ea... Dar nu decidem noi asta. Cat despre HP Customs, aici esti putin in dezavantaj fiindca, asa cum am spus mai sus, suntem cel putin 3 oameni care ne aducem aminte alta varianta... Nu ca ar mai conta."Gunoi" fiindca s-a facut in 3 zile o conversie turbo a unui motor care, desi a fost chinuit "fara numar" si chiar propus la distrugere de 2-3 ori a rezistat fara probleme, ti-a dat posibilitatea sa-ti castigi titlul si mai mult, dupa tot ce a tras arata impecabil cand l-ai desfacut (multumim surselor de incredere). Daca un astfel de serviciu inseamna gunoi.... Sa fii ferit de astfel de rezultate tehnice. Cat despre costurile conversiei si datoriile tale acolo, uiti o discutie esentiala, cand s-au stabilit conditiile. Eu ti-am adus aminte de ea pe viu, la o cafea, si atunci ai spus ca ai inteles. Nu spal rufe in public asa ca, daca vrei, astept un telefon si ne mai vedem o data pentru recapitulare... Despre RedZone, repet ce am spus mai sus. Indiferent de ce problema ai cu oamenii de acolo, cu atitudinea lor sau cu modul lor de a actiona, incearca sa intelegi ca de acolo a plecat un buget de care s-ar fi bucurat multi, poate cu un minim de recunostinta, sume mari de bani (pe care tu oricum nu ai cum sa le constientizezi, avand in vedere ca nu te-ai lovit niciodata de acele cheltuieli si prin urmare nu ai cum sa ai habar de sumele cheltuite) pentru a face o performanta, pentru tine, pentru comunitate, pentru RedZone ca sponsor, pentru sustinatori....o performanta! Asa trebuia sa tratezi totul. Din nou, ca BARBAT trebuia sa strangi mana tuturor celor implicati, sa le MULTUMESTI tuturor celor implicati pentru ajutor, sa tragi o linie si dupa aia sa faci ce ai facut acum, daca tu consideri ca asta e o abordare demna de tine. Poate asa as fi inteles. Indiferent de felul in care te-au suparat unii sau altii ai primit acel sprijin fara de care, stiu ca esti constient, POATE te dadeai la etapele aproape de casa. Datorita RedZone si a oamenilor din spatele proiectului ai avut parte de un sezon in care, fata de toti ceilalti participanti, ti-ai permis sa te relaxezi si sa te simti bine fara sa simti macar ce inseamna sa bagi 5 litri de benzina in masina aia....si ma repet, nu ai idee ce, cum si cat s-a cheltuit ca sa se intample asta. Chiar nu ai idee... Si e pacat ca alegi sa spui ceea ce spui si sa faci ceea ce faci fata de acesti oameni. Indiferent de ce aveti de impartit pe langa acest subiect! Consider subiectul incheiat, consumat excesiv in public, fara nici un rezultat pozitiv. In 24 de ore se face curatenie pe acest topic si se acorda sanctiunile de rigoare pentru atacuri la persoana si injurii ( e vb de toti cei implicati). Pana atunci topicul ramane inchis, ca sa cititi la rece si sa va minunati (poate) de ce sta scris aici si de...rezultate (? care or fi). Filip....Poate reusim zilele astea sa mai bem o cafea... Si sa-ti spun pe viu, nu aici, ce trebuie sa aiba un barbat ca sa fie campion, si invers... Momentan tu ai doar o cupa, la care incet incet i-ai sters toata semnificatia. Si cupa aia nu e a ta... e a VOASTRA, indiferent ca intelegi sau nu asta. Daca cineva mai are nelamuriri, astept mesaje pe PM sau un telefon si promit sa clarificam promt orice problema. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning