![]() |
Re: Renault R12 in America care va fi transformat in Dacia 1300
10 Attachment(s)
Fredtga: Ai dreptate, pe eBay tot timpul sunt cateva Renaulturi de vanzare, foarte rar un R16, R12 sau R8. Break-ul rosu din Ohio sa vandut cu $1,600 sau $1,800 pe eBay, propietarul cerea $2,999 pe renaultclub.us. Am mai gasit un R16 de vanzare fara pret, dar e in conditie foarte proasta. R8-uri mai vad din cand in cand, dar sunt scumpe, $5,000 pentru unul in conditie buna, daca e Gordini si mai mult.
|
R8 pare ca este fabricat in Spania , oricum arta destul de bine.
|
Pana si R16-ele ala, arata destul de bine, avand in vedere ca este parasit probabil de ceva vreme. Se cunoaste tabla de calitate.
|
ceva nou?:))
|
Ai mai lucrat ceva la masina?
|
Salut, ti-am vazut masina pe renaultclub.us de vanzare :-S !
O vinzi :O ? |
Salut :D imi place proiectul tau ar fi naspa sa il vinzi si sa nu il termini
Ps : am si eu langa blocul meu un r16 si arata de 10 ori mai bine decat cel de vanzare |
Quote:
|
omule, crede_ma!!!prima oara nu imi venea sa cred cand am vazut cat de bine arata masina...ca sa nu mai zic senzatia pe care am avut_o cand am vazut r12 inmatriculat pe SUA. sincer...imi venea sa plang...uite pe unde au ajuns stramosii iubitei mele(dacia 1310 '96)
ce pot sa iti zic? sa dea D_zeu sa iti reuseasca proiectul care l_ai inceput (si vad ca e aproape gata) si sa fii mandru cand te vei plimba cu ea pt prima oara pe drumurile de acolo. felicitari...un roman care nu uita de unde a plecat p.s. SUPERBA masina...arata mult mult mult prea bine pt varsta ei (in comparatie cu majoritatea bunicutzelor din tzara noastra) |
4 Attachment(s)
Andu mersi mult pentru complimente. Ma bucur sa vad ca apreciezi ce fac, si eu am avut acelasi sentiment can am vazut-o in fata ochilor mei. Au venit doi prieteni din Romania in vizita si habar nu au avut ca am o Dacie(R12) in NY, si cand i-am dus sa o vada au ramas socati. Ei au zis ca R12-ul este in conditie mai buna decat o Dacie veche de doi ani. Mai am ceva din Romania cu ce ma pot mandri...toata colectia de surprize Turbo :)
|
1 Attachment(s)
The first drive of the Dacia :)))
|
ma bucur ca ati facuto sa mearga!:) si la exterior cand o sa va hotarati so mai reimprospatati?:) bafta la ea in continuare!;)
|
La primavara o sa ma apuc sa o vopsesc, pricipal a fost sa o fac sa mearga. Deocamdata nu am frane la ea, precum vezi am condus-o la relantiu. Am schimbat si suspensia pe fata, daca observi e "dropped". Suspensia mia dat cele mai mari dureri de cap, a trebuit sa fabric un adaptor special ca sa scot si sa instalez arcurile. Dar la noi se zice "all hard work pays off" :D
|
felicitari pentru toata munca depusa sper sa vedem acest proiect terminat, are neaparat nevoe de o vopsea dar e bine ca merge...leagt de suspensie lipesteo de asfalt...;)
|
felicitari pentru masina. stii ca la noi e o moda, daca ai masina din state, iti pui si numarul american sa se vada prin luneta(eu ma exclud), baga si tu unul romanesc :) Sa ai parte de ea. Ce culoare vrei sa o faci ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning