![]() |
Re: E30 - B-45-WAN
Quote:
Numai bine cu ursul si sper sa isi gaseasca bara ideala:) |
dar de bara asta de pe ursul asta alb din josul paginii ce parere aveti? pagina 111
http://www.rieger-tuning.de/0_BK_2009_V1/index.html |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a venit in sfirsit si bara, o sa i fac citeva poze si o sa le postez, inca nu e vopsita dar dupa ce ii fac prinderile deabea astept sa vad cum e pe masina
|
:D:D:D:D:Dchiar aseara ma uitam pe topicul tau ..sa vad daca ai mai scris ceva,astept cu nerabdare sa vad cum arata "WAN"-ul complet:-P
;) |
as fi terminat o de mult daca nu treuia sa mai si muncesc, dar asta e, acum am si bara fata si doar trebuie sa o mai duc la vopsitor o data ca la cit s a lucrat la ea s a mai zgiriat si nu vreau sa o scot asa pe strada.
Cu multumirile de rigoare pentru RBN http://www.rbn-tuning.ro/ care mi a facut cip ul si acum merge bine ( daca nu faceam eu o greseala ar fi mers si mai bine ) ! acum pot sa o termin ( in sfirsit ) |
Quote:
|
01-09-09 19:51
my life Re: E30 - B-45-WAN sal,ce greseala ???? am comandat o garnitura de chiuloasa mai groasa decit mi ar fi trebuit si acum nu are caii pe care i as fi vrut eu. dar mai spre iarna o sa i o schimb cu una potrivita. acum deabea astept sa o scot pe strada |
sa spui cand este gata sa trec pe la service sa o ascult :-)
|
masina este in sfirsit gata, doar un numar patrat pe fata si pe urma un ITP. dar deja am scos o pe autostrada sa ii mai rodez motorul.
ce as mai avea nevoie si daca stiti vreunul orice informatie ar fi de folos, este un electroventilator care sa fie indeajuns de subtire sa i mi incapa intre motor si radiator ( radiatorul fiind unul mare de diesel ), ca momentan am numai unul in fata radiatorului si nu e prea mare in diametru si nu face fata in traficul din Bucuresti. merci |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:59. |
- Copyright 2026 4Tuning