![]() |
Re: NFS UG2 Drifters
uite id meu
racer_e30 |
care se da acuma id meu RACER_E30 un buzz si se rezolva astept
|
E careva acu pe joc?
5 minute, un drift canion, atat ! Ca trebuie sa ma car :lol: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut vreau si eu sa am cu cine juca un nfs u2.
Am un evo pentru drift Si o Celica pt serpentine Id mes insane4_you care vrea sa jucam . |
ce nick are serveru si ce parola dak imi puteti zice si mie va rog frumos
|
1 Attachment(s)
Cui ii place scorul? :-"
Note : drift de 10 ture :D |
Care te bagi asta seara la drift? Hai ca nu am chef de strainii din alte tari de pe pLan :))
|
EU ma bag !
ska.grin id ;d |
Care imi explica si mie cum sa joc ? :D Ca am incercat cu plan si nu merge...Am Windows 7. Care ma ajuta sa intre pe id-ul meu (e in semnatura)
|
Diseara in jurul orelor 19:00 - 20:00 , va astept pe serverul de hamachi sa ne jucam una mica!
|
Nu are legatura cu topicul dar in caz ca va intereseaza ;) -> https://www.youtube.com/watch?v=K64odJKkk3I snow mod click
|
Bagabontilor,v-ati apucat iar de NFSU2 pe net,si pe mine nu m-a anuntat nimeni. Norocul vostru ca nu am mai jucat de multa vreme,ca altfel va trageam pe nas.
Azi ma apuc iar de driftuit,si cred ca pana la sfarsitul lunii iar joc cu voi. Cu snow mod asta care e schema,face drifturi mai bine,sau e doar de design?? |
Quote:
|
Pai daca pe mine nu m-ati anuntat niciunul ca ati facut alt topic :|
BTW,sper ca macar pe asta,daca se cheama NFS DRIFTERS sa nu mai vb de curse de drag,circuit, cules mandarine,strans mazarea din cenusa (cenusareasa) si asa mai departe. Deci Drift,tata ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:02. |
- Copyright 2026 4Tuning