![]() |
Re: DJ 02 NUE
daca iti spun....750 de ron...ma crezi?:D
|
toata masina ???
:O nu pot sa cred in buc e cam 30mil..in sus :> imagineaza-ti vroiam eu sa vopsesc nova inainte sa o dau.... si cand m-am dus acolo..am zs numai frate...ramane asa :lol::lol: oricum e iesit SUPER! Ps: da jos banda izoliera de pe faruri :> si fa-i niste semnale din pexiglas |
Toata masina...750 de ron(am avut parte de o reducere)...cu tot cu vopsea....banda de sub pleoape ramane asa....accentueaza linia capotei...si pare si mai agresiva...ori autocolant ori banda...aceiasi chestie...mie imi place...am pus banda pt ca pot sa o dau jos usor....nu e problema.
Semnale o sa imi fac...pe viitor... |
arata frumos...ca mai comentam noi una alta...aia este din regie:lol:...dar una peste alta...arata bine;)
idee pentru jante... pune-i obada nichelata (cerc) si va arata bine..cu interiorul negru:) |
Greseli...mai mici sau mai mari tot o sa fie....nu poti sa faci totul perfect...mai ales la o Draciana....
E o idee f buna cu cercurile....problema e ca nu se mai gasesc de f mult timp....si mie imi plac...dar de unde sa fac rost? |
incearca in targ la vitan sau vb cu popasan ca stiu ca avea asa ceva, poate ai noroc si ti-le vinde;;)
|
Astazi am montat o mare parte din interior....i-am pus si unele elemente cromate de la 1300....arata mult mai bine decat plasticele alea proaste....urmeaza sa ii montez sistemul audio.
Luna viitoare ii cobor si suspensia...si o sa ii fac si unele modificari pe la motor.Jantele o sa ramana negre cu o dunga alba(momentan). |
6 Attachment(s)
Astazi am mai facut una-alta pe la masina...mi-am aranjat putin triplele...si jantele pe spate...pe fata trebuie sa le schimb cauciucurile....si dupa le vopsesc si pe ele.:-)nu au iesit perfect...dar zic ca arata ok.
|
vi asta-seara la intalnirea 4tuning? la 20:00 pe aeroport
|
Nu pot in seara asta...o sa fiu plecat in alta parte...
|
fr masina a iesit crima culoarea:D, dar dc nu ai astupat si pe spate incuietorile?dadea mai bine;)
bafta in continoare. |
Merci.Initial am vrut sa scot manerele de la usile din spate...dar m-am razgandit...imi trebuia sudura in argon...si nu am gasit...eram si in criza de timp cu vopsitul si asta e.E ok si asa.
|
si daca ii dadeai autogen ce avea?
|
Quote:
|
saptamana asta dau la un tov manerele jos de pe spate si o sa pun 2 3 poze cum am facut si fara sudura :Dneam gandit noi la ceva;)
bafta. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning