![]() |
Re: Machetele mele - Gigxy76
deci nu se merita datul jos sau aducearea unor schimbari ale machetei...e draguta asa cum e...sa o stapanesti sanatos...imi place
|
10 Attachment(s)
25. Ferrari F430 Challenge - Hotwheels 1:18
O macheta care imi place foarte mult sper sa va placa si voua. |
chiar ca imi place mult:D:D:D....felicitari pt achizitie....acum se pare ca am frate la al meu LEGO:lol:....bafta in continuare!
|
O am si eu, exact F430 Challange tot HW, numai a mea e 1/43:lol:
Frumoasa, superba nu ii putem zice ca e HotWheels, dar e destul de misto. Mie unu imi place mult, ca si masina 1/1:D |
Quote:
|
IN afara de cateva Super Elite-uri ,nici un HW nu poate fi catalogat ca "superb". Sunt frumoase ,foarte bine facute poate ,dar pana la "superb" mai este...Un CMC de ex e superb ,sau Exoto sau altele cu 2-3 clase peste orice Elite.
Oricum e frumos F430-ul :) |
dar fiecare considera o macheta dupa bunul lui plac si poate si situatia financiara...
|
Eu ma refeream la gradul de detaliu si calitatea materialelor/lucrarii ,excluzand pretul. Aia e alta mancare de peste.
Evident ,daca luam o catalogare dupa pret ,cmc si exoto nu se intalnesc in zona Elite sau chiar Super Elite. Nu ma intelege gresit ,nu am zis ca sunt machete proaste ,in nici un caz ,dar de la foarte frumos la calificativul superb e ceva drum. ;) |
Quote:
|
foarte tare ferrari-ul !!!
bafta in continuare |
10 Attachment(s)
26. Ferrari 250GTO Bburago 1:18
Macheta care mi-am dorit-o cel mai mult sa o am in colectie. |
frumoasa macheta,cred ca este destul de grea
|
Unde o disparut grila de radiator???
|
acum am vazut si eu lipsa ei,nu am fost atent cand a sosit, mersi de remarca
|
imi cer scuze man de grila dar nici eu nu am observat ... dar o sa gasesc eu una si ti-o trimit, nu-i problema stai linistit ... dar imi pare rau ca nu am vazut ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:18. |
- Copyright 2026 4Tuning