![]() |
salutare sunt IOnut :) sunt nou... pasiunea mea... ... masinile...tot ce tine de ele
Va cunosc pe majoritate din kart... etc. |
salutare si tie IOnut!!! :wink:
|
servus
1 Attachment(s)
Buna seara , tuturor !
Numele meu e Gabi , nickname : GMan . Sunt student la UTCN sau Poli , cum vreti sa-i ziceti , la Electronica . Imi plac si mie masinile dar si motoarele pe 2 roti , bineinteles femeile si cate un strop de bautura cand nu sunt cu masina (fara a exagera , normal) . Conduc o Dacia 1310 TLX , deocamdata . Daca mai vedeti prin cluj pe unu pe contrasens (cand se poate ) s-ar putea sa fiu eu , singur . :roll: Ca doar nu ma risc cu Dacia si cu inca altcineva langa mine ! :twisted: Am ceva scris pe luneta spate !!! Cu deosebita consideratie, pt clujeni (si nu numai ) , al vostru GMan. :) |
bine -ai aparut!!! da ce dragutza esti!!!! :P :P :P
|
bine te-am gasit :)
Ps ai grija de dacia aia, si nu te risca pt 2 - 3 minute in plus, trust me, nu merita :) Peace and Welcome 2 the club... |
:D Ovidiu
age 18 ocupatie elev :x masina ford mondeo |
salutri si bine ai venit pe forumul acesta pumaovi
|
GMan...Cred ca o stiu!!!...masina nu fata :P...bafta si welcome :D...pumaovi welcome to you too ;)...
|
pt cei noi intrati pe forum ,bine ati venit...si...speram sa ne intelegem cat mai bine :)
|
Re:
Quote:
|
prezentare
salut
nume:vladutz porecla: n-am...puneti voi una varsta:16 ani....fac 17 in 11 februarie masina:dacie 1310 di '85(inca a lui tata...in curand a me) hobby:in primu rand tuningu cu bun gust si nu daciile cu semnu de la renault de exemplu , calculatoru ,fetitze :D ,si orice ii fain; cam atat si daca tot m-am prezentat va urez si sarbatori fericite la toti!!!!!! |
multumim la fel iti dorim si noi tie!! si bine ai venit!!!!!
|
bine te-am gasit !!! .... pasionat de frumos ce esti!!! :wink:
si Sarbatori fericite si tie! :lol: |
AUDI QUATTRO
1 Attachment(s)
AUDI QUATTRO
|
salutare ....Audi :lol: :lol: frumoasa masina...din cate am vazut eu are si nerv in ea//// am vazut cum pleca de pe loc :lol: :lol: e quatro nu ????
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning