![]() |
Re:
il cunosc ... nu conteaza ce ii si cine o fost si cine o sa fie ...
ii un cacat ;) |
ok... daca tu zici...
|
Ale dar de ce ai ramas asa shokata azi in autobuz? Chiar asa de urata is? Nu vii pan` la mine la o discutzie? Ada-l si pe fratello... :wink:
hehehehehe intra tuh pe mess sa vb mai linishtite... |
is strengaritza..scuze bro'
tuuuu...bene..ca te-ai trezit..io is pe nikul lui fratemio..si pe mess si peee.... forum cred...da..mi lene sa intru la mine..dar..nu ti stiu nikul ala a tau..bene amu... auzi..eram socata ca...nu m-am gandit ca estui tu..eram f f obosita...siiii.in poza am vazut ca esti blonda.....am crezut ca pe colega-mea o saluti..scuze..nu esti urata..relax amu... stai ca intru..alex e la lucru... |
se simte lipsa lui ovi :( ,ciclistule cum te simti...ti-ai mai revenit dupa cazatura de pe bara :D
|
bha!!!!!!! Ionutz,acuma am vazut pozele :)) poi yo te jtiu pe tine...si pe ovi...hihihihihi. Ionutz,noi ne vedem cam...zilnik :))
|
lol... numa pe mine nu ma shti dinainte.. ma simt prost. :lol: :lol: :lol: sau nuh....
|
:D :D ne vedem da nu ne stim.loooooooooool
|
id meu pe msg ii yonu84 thiba...imi trimiti o poza ca sa te stiu cand trec pe langa tine...lol
|
Re:
am facut aicea desene animate ;)))) cu semnaturile noastre ...
numa desene si masinute si gif-uri ;) :dance: Cool :>>>>> |
piry merita laudat,el ii autorul :D :D :D
|
sorry yonutz,dar va trebui sa te dezamagesc...va trebui sa astepti pana joi...las ca te agatz yo cand te vad...:P oke?
P.S. imi plac adidashii tai :)) |
Re:
ionut imi plac shireturile tale ... :lol:
|
..vezi sa nu-l aghetzi pe frate-mio :D
|
yonutz,si daca-l agatz ce? o sa se bucure,crede-ma! :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:48. |
- Copyright 2026 4Tuning