![]() |
Re: Cielo Executive (simplu si atat)
arata bine masina!tine`o tot asa!
cu rotile am si eu o problema.. de la 100 la 110 imi cam vibreaza volanul.. dar nu pe toate drumurile.. dupa care gata! tu le`ai facut sa nu mai vibreze deloc? |
De la roti nu vibreaza... sunt echilibrate pe 0! am vazut cu ochii mei... Si am incercat 3 perechi de jante si degeaba :) Probabil sa fie de la caseta de directie, la mine sigur de la ea e pt ca am jos la anumite chestii cand e volanul drept, plus ca mai e si bucsa aia alba de pe axul volanului care nu sta la locul ei...
|
Pt bucsa aia alba mi-a dat un sfat un prieten si a functionat: bag-o la locul ei si pune un colier strans bine sub ea ;) Nu o sa mai iasa... eu asa am facut de acum vreo 2 ani si n-am treaba.
La caseta de directie ce probleme zici ca ar putea fi? |
Eh, cred ca surubul ala de la cremaliera, cum i-o zice, cred ca din ala am joc si cine stie ce o mai fi... Curge un pic de ulei pe la semering,dar nu scade nivelul, pe langa axul volanului, iar mecanicul zice ca duc masina la remat si nu o sa am probleme...
Bucsa aia nenorocita nu pot sa o bag la loc, oricat de stupid ar suna, nu mai vrea sa intre, axul fiind prea sus si chiar daca trag de el, bucsa nu vrea :) Stiu si de la Felix si de faza cu colierul :) La ing3r a intrat mult mai usor bucsa aia, la mine nu vrea si nu vrea |
Quote:
cum o gasesc? colierul il pun peste ea? |
Bagi capul sub volan si te uiti al axul volanului. El intra intr-o camasa. Intre camasa si ax trebuie sa fie o bucsa alba de plastic taiata de-a lungul. E posibil sa fie iesita si sa se afle mai jos, dar tot pe axul volanului. Scoti bucsa asta, bagi una noua, dar sa intre calumea in camasa aia si dupa, in continuarea ei pui un colier pe care il strangi bine :)
|
Bre banzay-ule, mersi bre de ajutor ieri, la demontat si montat + curatat si reparat! Asta ca sa stie lumea ca masina se simte mai bine dupa ce pui tu mana pe ea !!! :)) :)) :)) (ce fel a sunat :P)
|
Facusi azi si schimbul de ulei, ELF 5w30, filtru Mann. Cost total 150 lei. Mi-am luat si o cheie cu lant pt filtru, dar nu a fost prea calumea si s-a cam indoit :) Deci am zis sa incercat cu varianta veche ->surubelnita infipta in filtru si scos filtru :) Ca prime impresii, motorul merge ceva mai rotund si nu mai tremura in acceleratie chiar asa, dar nu cine stie ce :) La ultimul schimb de ulei la matiz stiu ca era ditamai diferenta, probabil trecerea de la ulei GM la Mobil1...
|
daca nu ma insel ceva de genu ala am avut o problema la caseta...iar bucsa aia a facut-o mecanicu la strung si acum numai am probleme cu ea;)...
|
Rog sa se inchida, masina nu mai prezinta interes. Altceva imi va ocupa timpul de acum...
Va multumesc! |
Gata vrei sa o vinzi ?
|
Nu :)
|
Era pacat de ea si munca ta...Bv
|
Pai atunci spune-ne si noua motivul.... :cry:
|
Oricum, stai linistit ca nu o sa te opresti aici...microbul asta nu dispare chiar asa usor, ai sa vezi !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning