![]() |
Re: E46 - Mission Carbon
Foarte frumoasa masina..am vazut'o la constanta(lacul tabacariei) ce sa zic..."coupe'ul" meu era tare invidios pe al tau :)) m'am uitat ceva la a ta si park dupa parea desculta masina mea...:)) Oriqm super masina! ai grija d ea! si spor la modificari!
|
frate,ii super tare masina!!! NO COMMENT!!! SA STII!!! tineo tot asa!ah,dc zici ca este scump pe capota carbon?te intreb,pentru ca am o cunostinta care pune si carbon,si m3,si negru mat/lucios,dar nu sunt scumpe!(la 4-5mil nu cred cas foarte scumpe)dak vrei ma interesez cat ii ptr a ta,la cine zic eu,dar este un jud.hunedoara!eventual,dami pm,sandor406.
|
Quote:
tu vb de folie. nu pun folie de carbon pe masina. tot ce e din carbon e real carbon fibre. capota vorsteiner cu powerdome si vents costa 1.500 eur!!! |
aha!inteleg!credeam ca vrei sai pui folie numa!stiu ca aleas carbon carbon,si chiar arata super!frumoasa masina inca o data!
|
Quote:
din pacate folia carbon nu arata bine. k ar fi fost o optiune. mai bine deloc decit folie carbon! asta e parerea mea.. :) |
Quote:
|
Quote:
|
Am vazut masina astazi in apropiere de Tg. Neamt:), draga de ea :evil_laug
SUPERBA ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
aha:), pai daca mai vii pe aici, si vii si cu acest E46:-" sa anunti, poate am ocazia sa-l admir si eu in detaliu:-P
Bafta ! |
Quote:
in fine... t anunt cind sint in zona... |
Ti-am admirat masina atat pe e46 fanatics, (asa cum si tu mi-ai admirat-o pe a mea tot acolo) ti-o admir si aici pe 4tuning.
Am trecut azi pe langa tine, am incercat sa te salut, dar nu m-ai observat, erai la rondu alba iulia. Ce am putut sa vad LIVE, masina arata fenomenal... pacat ca nu ai ajuns la intalnirea E46 de astazi, poate next time. |
Quote:
team vazut... si mia placut. SENZATIE!! amandoua... (si ala negru) pai ce intalnire E46???? daca nu stiu nimic... MOR D CIUDA iti dau PM cu nr meu. eu sint pina marti/miercuri in bucuresti!! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:49. |
- Copyright 2026 4Tuning