![]() |
Re: GOLF 6 !!!!
..n`am stat sa cietsc tot c a`tziscris voi mai sus, dar eu zic k e mai mult un facelift, cum a fsot sh q opel vectra, sau vw touareg de exemplu....sh legat d pozele d mai sus, ala sigur nu`i tiguanu` pt k tiguan e are garda la sol ami ridicata(k doar se vrea un SUV) sh ieseau in evidentza scuturile d protectie k la touareg
|
sh d c nu pti s scrii nrmal? mssnger freak
|
Quote:
|
E misto rau , DAR bate spre facelift :D
|
asa cum au plecat si aia de la bmw...8)
|
bmw are concepte si modele frumoase decat si in general au si motorizari bune dar nici cu concernul vw nu imi e rusine;)
|
Urat,mai urat decat 5 si fara personalitate.........
|
imi place...
|
eu am rezeve serioase ca vreuna din pozele postate de noi aici va semana cu viitorul golf 6, care am inteles ca va fi mai degraba face-lift...
|
Quote:
|
Quote:
|
golf 5, parerea mea, desi se cumpara, e ca a fost un esec. nu ca tren de rulare sua ca si calitate etc. ci ca design... da-o ma dracu de treaba te uiti in spate zici ca e pleostit pe strada:| botu arata ca la o masina de muieri... si-a pierdut aspectu de masina bine ffacuta... golf 4 e cea mai misto dintre toate... dar dintre toate golfurile mie imi place cel mai mult gti1...
|
Sunt multe variante .. in care fata uneori e frumoasa .. dar spatele nu m-a incantat la nici o varianta ..si acel spate de pasat e rificol parca e passat variant .. oricum golf 5 e superb .. parerea mea
prin 2010-2011 cand voi avea probabil masina ma gandesc ca un golf 5 va fi perfect.. |
se preconizeaza niste motorizari de top interesante.Un 2 litri turbo benzinar de 272cp.Modelul GTI va avea 240cp.Pe diesel va avea motoare de 2L si 140 respectiv 170cp, iar modelul de varf va avea un V6 TDI si 204cp aceasta s-ar preconiza sa apara pe la inceputul lui 2010 (Auto Bild no 30 din 25.07.2008 ).
O sursa mai sumara ar fi aici http://www.automobil-blog.de/2008/07...neue-vw-golf-6 |
7 Attachment(s)
tradus articolul cu un translator automat, in engleza, mai jos:
"The new VOLKSWAGEN Golf 6 comes only in October 2008. But Auto Bild (number 30/2008) shows an abundance already now at interesting and brand-new details. According to Auto Bild is to become many more dynamic the new Golf altogether. That is particularly because of the broader trace, angular, narrower headlights and tail lamps and in the long run at the more sharp-edged and bulligeren form language. In addition VOLKSWAGEN its cash Cow some brand-new technical Goodies spendiert. Among them a spacer radar, the new park assistant (in-park automatically in four courses!), Back driving camera and electrical absorber regulation. In the area of the engine technology also some is to do. A hybrid variant seems after extensive test rows as very probable - and in view of the competition from the houses Toyota and Honda overdue. But also for one - with VOLKSWAGEN traditionally strongly represented - sportily oriented buyer parliamentary group wants to provide Volkswagen again for heart lawns: according to car picture is to give it - naturally - again a GTI, which is to carry 240 HP out. Topmodell is to become however a two-litre four-cylinder with 272 HP. Assumption meinerseits: Gulf could crack the 300 HP border 6 R32-Variante in 2, 3 years with something luck." nu-mi asum nicio eroare datorata traducerii automate, desi am corectat cateva fraze :) bonus, pozele lor cu golful 6 |
| All times are GMT +2. The time now is 22:35. |
- Copyright 2026 4Tuning