Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

hoinar 01-03-07 08:56

Re: Alba Iulia

bine ai venit :)
uite ca incet incet ne strangem. azi maine afla lumea si tot mai multi ni se vor alatura.

bogdan100, cand ne adunam, vin eu si te iau cu masina :) nu te lasam pe jos.

riv_gms 01-03-07 09:35

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 776021)
facem, totusi, o adunare in weekend?

dak este ceva sigur rog spuneti cu o zi nainte sa stiu ...sunt 600 km

ab79fly 01-03-07 10:00

in weekendul acesta ma decid daca fac eu club sau nu ... deoarece implica multe chestii , un club nu inseamna doar o gasca de baieti care se aduna si ard cauciucurile asculta muzica la maxim ... chesti trestii, un club adevarat implica bani, sigla .... nu le zic pe toate sa nu imi fure careva ideea, deci ca sa fie un club .. trebuie sa dati ca si eu sa am de unde sa dau mai departe ...cine e interesat ... ab79fly e id meu de mess sa imi lase un mesaj sau sa intre sa vb nu stau tot timpul online .. decat dupa ora 17

bogdan100 01-03-07 13:53

ab79fly cred ca ar fi ceva super ca alba iulia sa aiba un club pt ca automat unde sunt "fanatici" se vor deschide si ceva tuning shop's...acum decizia ta...
@hoinar: ar fi suuuper daca ar fi asa... :D
ce este curios ca in alba sunt cativa care au masini modificate dar prea putini se intereseaza de "comunitatea" de tuning din alba...

bogdan100 01-03-07 13:54

hoinar ai id de mess?:D

hoinar 01-03-07 14:56

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 776589)

are baiatu' :) hoini2000

ab79fly 01-03-07 15:28

las ca am vazut magazin cu piese de tuning in sebes si i-am zis la ala ca merg pana in germania si aduc la jumate de pretz cat are el .... are niste adaosuri de nici nu stie ... exemplu inchizatori capota 800 000 .. deci care stie cum arata si unde sa caute gaseste si mai jos de 400 000 .. in fine .. eu vad ce fac eu si daca am cu cine .. ca in romania toti vor dar cand tre sa de-a si bani ... se fac ca ploua ...

bogdan100 01-03-07 15:49

ab79fly cred ca incearca sa profite stiind ca este printre singurele( daca nu chiar singurul) asa zis tuning shop din Alba Iulia si imprejurimi...macar are ceva piese?sau ii numa numele de el?

hoinar 01-03-07 15:50

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 776697)
las ca am vazut magazin cu piese de tuning in sebes si i-am zis la ala ca merg pana in germania si aduc la jumate de pretz cat are el .... are niste adaosuri de nici nu stie ... exemplu inchizatori capota 800 000 .. deci care stie cum arata si unde sa caute gaseste si mai jos de 400 000 .. in fine .. eu vad ce fac eu si daca am cu cine .. ca in romania toti vor dar cand tre sa de-a si bani ... se fac ca ploua ...

nu fii si tu asa rau cu el :) omul incearca. traim in economia de piata, unde functioneaza legea cererii si a ofertei. are preturi mari, nu va vinde si va iesi de pe piata, simplu :) e greu sa pui o firma pe picioare. si e si mai greu sa o faci sa mearga. vorbesc din experienta, sa stii.

putem noi sa ne apucam de astea cu piese. insa iti trebuie capital mult si sa stii foarte bine la ce te inhami.

no, ne intalnim duminica la 12 toti care pot veni? de bogdan am eu grija sa-l aduc :)

hoinar 01-03-07 15:51

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 776589)

bogdan, tu ce id de mess ai?

bogdan100 01-03-07 15:58

bogdan1661

bogdan100 01-03-07 16:15

deci ab79fly....intalnire duminica?

ab79fly 01-03-07 19:45

cand ? unde ? si cu cine???

ab79fly 01-03-07 19:50

Quote:

Originally Posted by hoinar (Post 776714)
nu fii si tu asa rau cu el :) omul incearca. traim in economia de piata, unde functioneaza legea cererii si a ofertei. are preturi mari, nu va vinde si va iesi de pe piata, simplu :) e greu sa pui o firma pe picioare. si e si mai greu sa o faci sa mearga. vorbesc din experienta, sa stii.

putem noi sa ne apucam de astea cu piese. insa iti trebuie capital mult si sa stii foarte bine la ce te inhami.

no, ne intalnim duminica la 12 toti care pot veni? de bogdan am eu grija sa-l aduc :)

eu stiu ff bine la ce ma inham ... si de asta stau pe ganduri pt ca vad ca nu am cu cine ... si la cine sa vand ... mi-am pus eleron de 5 mil juma pe masina OAAAAAA toata alba iulia .. si eu vreau si eu vreau .. cat ai dat pe el uite atata daca vrei iti aduc si tie fara nici un ban pt ca "esti de-al meu albaiulean si pasionat de masina tuning ...." ok da-mi nr si te sun ... daca v-a sunat pe voi bine ca pe mine nu m-au sunat si au fost cel putin 6 persoane ... am eleronu de 6 luni pe masina ....

ab79fly 01-03-07 19:52

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 776983)
eu stiu ff bine la ce ma inham ... si de asta stau pe ganduri pt ca vad ca nu am cu cine ... si la cine sa vand ... mi-am pus eleron de 5 mil juma pe masina OAAAAAA toata alba iulia .. si eu vreau si eu vreau .. cat ai dat pe el uite atata daca vrei iti aduc si tie fara nici un ban pt ca "esti de-al meu albaiulean si pasionat de masina tuning ...." ok da-mi nr si te sun ... daca v-a sunat pe voi bine ca pe mine nu m-au sunat si au fost cel putin 6 persoane ... am eleronu de 6 luni pe masina ....

hhahaha ventil cu leduri .... am dat pe ele 500 de mii cred ... nici nu mai stiu ... 3 culori ... rosu verde si albastru ... SI EU SI EU SI EU SI EU .... culmea .... doar eu am si imi e si lene sa le mai pun ... :)))) ROMANIA SUCKS .. oricum .. astept ... cand, unde si cu cine intalnirea ???

All times are GMT +2. The time now is 17:18.

- Copyright 2026 4Tuning