![]() |
Re: Alba Iulia
bine ai venit :)
uite ca incet incet ne strangem. azi maine afla lumea si tot mai multi ni se vor alatura. bogdan100, cand ne adunam, vin eu si te iau cu masina :) nu te lasam pe jos. |
Quote:
|
in weekendul acesta ma decid daca fac eu club sau nu ... deoarece implica multe chestii , un club nu inseamna doar o gasca de baieti care se aduna si ard cauciucurile asculta muzica la maxim ... chesti trestii, un club adevarat implica bani, sigla .... nu le zic pe toate sa nu imi fure careva ideea, deci ca sa fie un club .. trebuie sa dati ca si eu sa am de unde sa dau mai departe ...cine e interesat ... ab79fly e id meu de mess sa imi lase un mesaj sau sa intre sa vb nu stau tot timpul online .. decat dupa ora 17
|
ab79fly cred ca ar fi ceva super ca alba iulia sa aiba un club pt ca automat unde sunt "fanatici" se vor deschide si ceva tuning shop's...acum decizia ta...
@hoinar: ar fi suuuper daca ar fi asa... :D ce este curios ca in alba sunt cativa care au masini modificate dar prea putini se intereseaza de "comunitatea" de tuning din alba... |
hoinar ai id de mess?:D
|
Quote:
|
las ca am vazut magazin cu piese de tuning in sebes si i-am zis la ala ca merg pana in germania si aduc la jumate de pretz cat are el .... are niste adaosuri de nici nu stie ... exemplu inchizatori capota 800 000 .. deci care stie cum arata si unde sa caute gaseste si mai jos de 400 000 .. in fine .. eu vad ce fac eu si daca am cu cine .. ca in romania toti vor dar cand tre sa de-a si bani ... se fac ca ploua ...
|
ab79fly cred ca incearca sa profite stiind ca este printre singurele( daca nu chiar singurul) asa zis tuning shop din Alba Iulia si imprejurimi...macar are ceva piese?sau ii numa numele de el?
|
Quote:
putem noi sa ne apucam de astea cu piese. insa iti trebuie capital mult si sa stii foarte bine la ce te inhami. no, ne intalnim duminica la 12 toti care pot veni? de bogdan am eu grija sa-l aduc :) |
Quote:
|
bogdan1661
|
deci ab79fly....intalnire duminica?
|
cand ? unde ? si cu cine???
|