![]() |
Re: Cele mai reusite Dacia Nova/SuperNova
era din Bv nova aia, franele erau de golf 2 am inteles, dar ai facut prea multe la masina si nu mai ai ce face de vrei sa ii pui si discuri spate ?
ca sa pui doar frane cu discuri pe spate nu are rost si cu tamburi franeaza bine daca sunt reglati corect daca vrei sa faci o imbunatatire la frane iti pui niste placute performante si e suficient |
Discurile respective sunt de Golf 2, iar prinderea lor pe puntea de Nova s-a facut prin sudura... Informatia o am de la detinatorul respectivei masini. Se mai pot pune discuri de R19 1,8 16v sau Clio 1,8 16v numai ca vor fi mai mari in diametru decat cele de pe fata si posibil sa nu mai intre nici janta de 13 pe ele.
|
3 Attachment(s)
......
|
wowowow
wowowo wo wwowow asa a ajuns dne'u ? :-? |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ca tot a venit vorba de super nove m-am gandit sa pun cateva poze si cu a mea...in curand vor veni imagini si cu ceva deosebit....sper cat mai curand!
|
Quote:
|
culmea ca stau in constanta si multe masini de aici chiar nu leam vazut in oras si nu pot zice ca stau incuiat in casa ..
|
5 Attachment(s)
:arrow:
|
Supernova M5 :)
|
Quote:
|
Oglinzile sunt ultima problema la masina aia :) Si scuze, e Nova...
|
Quote:
|
trec zi d zi p langa masina asta,se afla in drumul meu spre munca.nu cred k e inca terminata k vad k inca se mai lucreaza la ea............oricum..sa muncit din greu la ea...si arata chiar bine in realitate......nota 10 pt vopsea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:28. |
- Copyright 2026 4Tuning