Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Citroen tuning (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning.html)
-   -   Xsara VTR (https://forum.4tuning.ro/200-citroen-tuning/124401-xsara-vtr.html)

RIcKO 19-08-09 21:59

Re: Xsara VTR

Da rămān vreo 4 gaurele mici acolo pe haion .... Cam nasoala treaba ca trebuie astupate vezi ca am pus ceva poze mai cāteva agini in urma cum era īnainte si cum este acuma si sunt ceva poze cu haionul

RIcKO 21-08-09 17:48

Azi am montat o antena sport :)) sper sa nu rămān la noapte fără ea :))

JunKer_hP 21-08-09 19:51

faina masina...io eram cu golfu ala argintiu ..in turda:D

RIcKO 22-08-09 00:20

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 2575770)
faina masina...io eram cu golfu ala argintiu ..in turda:D

Miam dat seama ce ai făcut cu oglinda de pe stānga ? Arată bine si golfuletul tau trebuie sa īţi dau un stiker cu noua sigla ca văzut ca o ai pe cea veche

JunKer_hP 22-08-09 08:56

s-o bagat un tir pe contrasens si mi-o luat oglinda , spoileru si mai multe:-<

Tu ce motor ai pe masina?:D

RIcKO 22-08-09 09:50

Ce nasol chiar atunci cānd neam īntālnit eu mergeam spre Micro si inicro 1 mi- a ieşit un dobitoc direct pe contrasens de la nr6 nu ştiu ce credea ca are 2 benzi ..... Sio dat seama si so oprit veneam lansat ştii c pe la pompieri se fac 2 benzi abia cānd eram la semafor la penny l- am văzut abia m- am oprit sa nu īl iau .... El stătea pur si simplu pe contrasens ...... Asta ca asta da in spatele meu venea un tir si ăla lansat vedeam in oglinga cu venea si făcea cu farurile si clanxonaa noroc ca si miscat dobitocul ăla din fata mea si i- am dat talpa de am plecat ca altfel sigur mă lua tirul pe sus. ...... Motorul pe amea ii de 1.6 16 v. 110 cp cel mai probabil ca vor fii pe unde va la 125-128 cāt decurand cu o resoftare , kit de inductie si evacuare

JunKer_hP 22-08-09 15:47

e nashpa...oricat de bun ai fi la volan ..poate veni un dobitoc sa se bage in tine:|..la mine e a 3-a oara cand o patesc ..sm* in ei:|

Xsara 27-08-09 09:02

Salut. Am si eu o Xsara din 2001 si vreau sa te felicit pentru ambitzia pe care ai avut`o pt ca stiu cum ie cand ai atatea idei pt masina dar lipsesc $. Orcum ai facut o treaba f. buna si te felicit pt asta. Bafta in continuare !! !! !!
Ma mir ca nu team vazut pe strada cu ea prin Cluj.

Xsara 27-08-09 09:11

Am uitat sa te intreb daca sty unde as putea gasi un radiator secand ca mi spart si nou ii o gramada de bani :D

GJ 64 GAB 27-08-09 14:37

Quote:

Originally Posted by Xsara (Post 2589103)
Salut. Am si eu o Xsara din 2001 si vreau sa te felicit pentru ambitzia pe care ai avut`o pt ca stiu cum ie cand ai atatea idei pt masina dar lipsesc $. Orcum ai facut o treaba f. buna si te felicit pt asta. Bafta in continuare !! !! !!

Quote:

Originally Posted by Xsara (Post 2589113)
Am uitat sa te intreb daca sty unde as putea gasi un radiator secand ca mi spart si nou ii o gramada de bani :D

Te rog să foloseşti functia Edit post pentru a nu mai face face posturi succesive!

nykuu 27-08-09 20:09

de ce nu ai vopsit in negru si stopul din centru?cel orizontal.vreau sa le fac si eu pe ale mele si nu stiu daca sa dau si pe ala.

RIcKO 03-09-09 22:19

Quote:

Originally Posted by Xsara (Post 2589103)

salut am vazut pozele de pe profilul tau ...dragutza masina , merci pt aprrecieri
si iti doresc sa reusesti sa faci ceva frumos cu masina aia ...u m-ai vazut prin cluj pt ca de curand mam mutat din cluj in Campia Turzii iar masina nu este gata decat de cateva luni ...ce motor ai pe xsara ta? oricu arata bine ca e in 2 usi ...:D ti_as sugera o chestie ...scoate repede coada aia de rechin ca nu e locul ei acolo ....in rest te combini cu ce crezi tu ca sta mai bine pe masina ...bafta in continuare si daca te pot ajuta cu ceva nu ezita sa ma anunti...in legatura cu radiatoru..si eu am luat unul second ....am cautat in dezmembrari mi se pare 150 de ron m-a costat...dar spre norocul tau am un prieten ce are o xsara si o dezmembreaza insa e diesel si nu stiu daca ti se potriveste .....daca vrei itzi dau nr lui il suni si vb cu el ...este vorba de o xsara 2004 cred 2.0 hdi 4 usi ...

RIcKO 03-09-09 22:23

Quote:

Originally Posted by nykuu (Post 2590758)
de ce nu ai vopsit in negru si stopul din centru?cel orizontal.vreau sa le fac si eu pe ale mele si nu stiu daca sa dau si pe ala.

man la mine a fost alta problema in timpul reconditionarii stopurile au fost date jos iar ala mic nu ....si mi-au vopsit masina cu stopul ala acolo .....l-au mascat si au vopsit masina cu el acolo..vezi ca are 2 fluturasi acolo in porbagaj ii desfaci pe aia si impingi de suruburi normal ar trebuii sa iasa ..la amea s-a lipit acolo e intepenit si nu am reusit sa il scot de nici o culoare......si mi-a fost lene sa mascez tot portbagajul ca sa il vopsesc direct acolo...intr-o zi cand o sa am chef o sa il vopsesc si pe ala si o sa vopsesc si lucasurile tot negre.....

RIcKO 03-09-09 22:45

1 Attachment(s)
dar de asta ce ziceti baieti? nu ca ar fii avion?

Xsara 04-09-09 14:03

Ar arata mondial cu rotile alea ;). Ms orcum de faza cu radiatoru da mi`am cumparat unu`l nou..... cam 320 a fost :D . Am un motor micutz pe ea de 1.4 dar merge destul de bine, nu ma plang de ea. Apropo, cum tziai vopsit stopurile ??? Cu sprei negru sau cu ce ca arata destul de bine. In rest vrei sa`i mai faci ceva ??? ca chiar ca arata ca un avion :P:P .. Bafta in continuare ;)

All times are GMT +2. The time now is 15:42.

- Copyright 2026 4Tuning