![]() |
Re: Roman
VladM ... nemernicule .. ai trecut pe rosu ?!? :lol:
.... chiar ai trecut pe roshu ?!? :lol::lol: |
Quote:
|
Quote:
:lol: .... la 29 de ani bacul :lol: |
Ba baieti...nu ajung cu masina la Iasi...imi doream din tot sufletul...dar nu cred ca am sa ajung...defapt e bine daca ajung cu ea si pana acasa...problema e ca mia murit alternatoru...si masina merge pe baterie...am facut rost de 1 baterie extra...sper sa fac Bucuresti Roman cu 2 baterii :D...dar Iasi a 2a zi si alea alea...is vise...nu cred k am timp sa o repar...vdm...poate poate o revenire miraculoasa :D Numai belele am cu ea...nu am reusit nimic sa mai pun pe ea :) ...
|
Quote:
probabil cand mi-am facut contul n-am fost atent la an, sau nu i-am dat importanta, si am selectat aiurea. sa vedem daca s-o rezolva, ca am dat un pm la admin da' a trecut neobservat. :D eh, asta e, life goes on, am intalnit si belele mai mari :D ......... a, unde are loc treaba cu iasiul? o sa fiu in iasi pe 12, dar cu alta treaba. poate reusesc sa ajung putin. ...... @scturoag, vlad era printre ei, dar nu a trecut, din cate tin minte. a plecat cumintel la verde, dupa ce a incercat un burn pe-o pata de ulei. :D |
Quote:
Quote:
Aaa... deci si pe pata de ulei a incercat sa dea burn si nu a iesit :lol: ...vlade ... buna reclama iti face la scuter :lol: nici pe ulei n-ai reusit ma sa faci burnout ?!? :lol: |
Copilot profesionist in cautare de pilot si masina sa ma duca pana la iasi :))...EU CA PASAGER POATE VIN MA :))...
|
Quote:
|
Quote:
urmeaza sa ne vedem vineri la o mica intalnire .... sper despre ora si loc .... vorbim mai pe miercuri :D |
Eh,am incercat putin,dar am cauciucu si asa varza si n-am mai facut nimic. Eu am plecat pe verde nu obisnuiesc sa trec pe rosu :)
|
Vin si eu pe 12. Pana la urma cum ne intalnim? La ce ora si unde ne adunam sa mergem . Morpheus daca vrei poti merge cu mine ca vin singur .
drive safe :) |
h3rodot daca mergi singur si morph nu merge pot merge si eu cu tine ? Bag si eu ceva la benzina. Asta bineinteles daca trec la matematica :)
|
Planu meu e urmatoru: vineri dimineata plec din bucuresti...ajung pe la 3 acasa...descarc masina si o bag in garaj...stau pana o repar astfel incat sambata dimineata sa pot pleca cu ea...asta e planul...acum sa vad daca alternatorul se poate repara...daca nu reusesc sa il repar...herodot vin cu tine ;)...sau cu cine ma primeste...
va salut cu respect |
morpheus ajungi la 3 dupamiaza,vii la mine la service,o demontam acolo ca am scule,si mergem la iasi :D
|
Multam fain de invitatie dar mi'e mai comod la mine'n garaj...am scule SIGUR cat ai si tu in service :)...rigola alea alea...mecanicu' sef sa fie disponibil :)) asta e conditia necesara si suficienta :)...oricum vad eu...10x again de invitatie
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning