![]() |
Re: Secrete militare: baze, tuneluri, etc. în România
Mda,asta e cam adevarat,datorita "scolii vechi" de aviatie ;)
|
Viitor cu cap de mort e un fel de Codul lui DaVinci! Pura fictiune bazata pe zvonuri, adevarate sau nu. Mai multe carti de-ale lui Radu Cinamar puteti downloada de pe veveve. S C R I B D punct com daca va faceti cont( nu dureaza nici un minut)!
Site-ul e scris fara spatii intre litere si cu litere mici pentru ca daca il postez intr-un cuvant apare cenzurat si habar nu am de ce! Incercati si voi! www*****ibd.com |
4 Attachment(s)
ia ce am gasit pe un drum forestier de prin muntii apuseni.
am vrut sa cobor sa vad ce se vede in tunel, surpriza, o aparut un militar cu pusca la el mno sa-mi bag... ii spre MARISEL (s=sh) unde scrie bine ati venit in comuna marisel...este o cascaduta pe stanga si la vreo 150m mai jos am gasit asta. am ramas socat, de unde dracu o aparut ala? ce o putea fii in interior daca m-o expediat de acolo. am facut pozele inainte sa cobor sa vad eram 8 grade afara, eu eram in tricou...nu mai vine caldura?:shock::shock::shock::shock: |
Pai de unde a venit soldatul ?!? ca la usa de la intrarea in tunel are lacat ...
|
Tare ciudat :???: zilele viitoare te duci cu 5/6 prieteni, si intrati, de tras nu o sä tragä ;) nu e muntele lu` mä-sa ;)....dar ce dreaq o fii acolo ? :rolleyes2
Dacä era doar un tunel mai intelegeam, dar asa, si zidit si usa de tablä inchuiatä :rolleyes2 Detalii ceva ? ce ti-a zis maimutoiu` ? ce motiv ti-a dat ca sä pleci ? :-| |
Pai nu o sa traga dupa nimeni ... o sa se ia de voi ... si voi spuneti ca nu stiti .. vreti sa "vizitati" apusenii :lol::lol:
|
Da,de apropeeee... sa vedem ce structura muntoasa gasim PE DINAUNTRU...8)
|
Quote:
|
Serios acum .. eu asa is face ... faci pe prostu ...
Am facut de multe ori asa .. vroiam sa aflu ceva ... sau sa vad ceva unde era interzis .. si daca ma prindea .. faceam pe prostu ... ei da ?!? nu stiam domle' .. vizitam si eu :lol: |
2 Attachment(s)
de unde o aparut?
STIE`L BUNUL DUMNEZO DE UNDE O APARUT ce m-o socat o fost ca avea pusca si o zis ca cica ii ceva zona privata si s-o intind... i-am spus ca mi-o atras atentia ca era asa intre brazi o usa de fier.. am plecat ca-mi era frig, in cluj eran 23 grade sus la munte erau 8 :P altfel il intrebam de unde o venit ce vrea cine ii unde scrie de proprietate de care-o zis el... il intrebam...dar imi era prea frig. m-o socat ca o aparut de nicaieri si era cu arma in spate..un fel de kalash car ceva mai micut...nu stiu sa spun exact 2 la mana...ce dracu sa vizitezi ...stai ca pun o poza cu drumul sa vedeti ce se putea vedea :P 38km prin padure :P |
Sigur era soldat? poate era vanator sau paznic de vanatoare...
|
vezi ca acolo la usa in stanga e tabla desprinsa, baga repede o camera cu blitz si da`i:D
|
era soldat...totusi fac diferenta intre soldat si padurar.
nu imi pot imagina de unde dracu o aparut, noi am mers 28km cu masina si nu am vazut nici o masina sau om...sau ceva cu 2 piciaore si 2 maini. |
Pe drumul de la tarnita nu? Pe partea dreapta cum vi dinspre tarnita right? Daca acela e locul, am fost inauntru acolo. Daca nu, e un loc exact la fel ca acela.
|
Si ce era inauntru acolo unde ai fost tu ?!? ceva interesant ?!? sau pustietate ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning