![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
Quote:
|
am vazut un e39 520i din 99-00 acelasi motor k al meu yo aja cred k sunt la fel tot 150 caii..
|
sprinter...tu te pricepi la centralite? am bagat masina pe comp shi mi.a dat erroare la centralita si am schimbato de la un 525i de la dezmembrari acelasii seri si tot dar erroare iera de la cip pe centralita si sa simtit diferentza.. i.mi consuma mai putin cu ce.a fara cip si imi taie la 6mii500 si sunetul se schimba.. ce pot sa patesc dacao las pe msina pe cea cu cip dar nu mai este tot senzatia aia?????
|
Quote:
|
Quote:
|
bai, nu ma gandeam ca o sa am ala la mine aici... multumesc mult d tot, raman dator cand vii in tara dau o bere si o friptura :D;)
|
Quote:
|
da, incredibil de repede :D nici nu m-am asteptat, cand m-a sunat si m-a trezit din somn am crezut ca e vreun vis frumos :D:lol: chiar m-ai impresionat, putini ar fi facut acelasi lucru ca si tine :D vei fi recompensat ;)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze scuze de rezolutie8):shock::lol::o:sad::-):D urmeaza sa schimb pragurile, bandourile si jentile cat pot de repede! altceva ?
|
faruri, stopuri, eventual proiectoare daca iti plac cele clare
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
alte poze.. shi totusi parca are nevoie de:D schimbari.. caut jante schimb sau cumpar
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
- Copyright 2026 4Tuning