![]() |
Re: Dr. ZOZO painting
Excellent work ... :!: O sa apelez si eu la serviciile tale in cateva luni ... pentru un paint mai special ;) pe un bmw negru ...
|
Quote:
Un salut calduros, D-le Dr. ZOZO! Ma numesc Livian STANCIU, sunt mai nou pe aici, am citit multe dintre postarile de aici, am ramas uimit de lucrarile facute pe masini, eu lucrez machete de avioane, militare, nave, etc. Daca se poate, mi-ar face deosebita placere sa va cunosc. In cazul ca sunteti de acord, imi puteti raspunde la: [email protected] Va astept! Cu stima, Livian |
Quote:
Omule te sun de cateva zile si nu raspunde nimeni la telefon........ai schimbat nr. de tel. sau ce s-a intamplat???? |
felicitari DR.ZOZO.....cand dau de bani te caut:))))
|
Quote:
hai sa facem un proiect ... s-au poate chiar 2 .. in primul rand am un rechin E21 din 79 la care lucrez cu reconditionarea .. in curand o sa ajung la partea de look si vreau sa o aduc la tine ... sa facem tot .. interior .. exterior kit .. vopsea .. vreau sa vbim .. aici.. la tel. .. live.. cum alegi u , astept raspuns. ms anticipat |
un polski fiat in lucru
|
4 Attachment(s)
incerc sa fac un paint mai complex,si fara sablon
|
Presupun ca mai cureti desenul, nu?
|
Ai zis ca fara sablon.....din cate vad ai folosit sablon la buzele tipei...
|
3 Attachment(s)
hai sa facem un proiect ... s-au poate chiar 2 .. in primul rand am un rechin E21 din 79 la care lucrez cu reconditionarea .. in curand o sa ajung la partea de look si vreau sa o aduc la tine ... sa facem tot .. interior .. exterior kit .. vopsea .. vreau sa vbim .. aici.. la tel. .. live.. cum alegi u , astept raspuns. ms anticipat
__________________ inca sunt mic, da ma fac io mare ) cand ajungi in stadiul acela ca e nevoie sa intervin eu sunama sa programam o data la care sa vi in oradea merci ca ai apelat la mine tel: 0744157531 |
Quote:
|
GTA. dami un sms inainte.merci.
|
vad ca intelegeti cresit cuvantul SABLON.
adineaori a postat un domn,cam are dreptate,ca faci un contur la buze mai accentuat nu inseamna ca folosesti sablon. |
3 Attachment(s)
cam asa arata in final.
|
Quote:
Sablon = se foloseste atunci cand vrei sa obtii linii curate (hard edge). Te poti ajuta de sablon pentru a face un desen cu linii "curate". Desenul ramane desen kiar daca folosesti sablon sau nu. Probabil ai vrut sa zici sa nu confund sablonul cu freehand. Daca te uiti mai bine desenul este facut "freehand" in afara de buzele tipei care sunt facute cu ajutorul sablonului. ŞABLÓN, şabloane, s.n. 1. Model în mărime naturală al unei piese, care serveşte la ghidarea unei unelte pentru prelucrarea prin aşchiere ori prin deformare, pentru limitarea unor porţiuni de suprafaţă pe care se aplică o vopsea etc. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:40. |
- Copyright 2026 4Tuning