![]() |
Re: Garaj
lasa-le pe alea vechi
|
asa ma gandeam si eu
|
Quote:
|
pai oricum o voi face cum vreau eu adica cu stopurile ei desi ascult pareri ...unele lucruri pot sa le gresesc si eu ...a fost ideea lui smoke ..eu am zis ca pastrez original si linia masinii..
|
pastrez parerea... si cu 2 rotunde.. da bine..nu neaparat pozitiile de fata... care sunt in poza.. apoi.. tot ce ''Simte Ufo ca e bine'' conteaza cel mai mult.. io raman la ce cred... si ce simt ca e mai interesant.. cate 2 rotunde pe spate...linia de spate 1100 mie unu nu imi place.. vedem ce iese. :)))
|
cam stiu eu la ce se referea smoku' in privinta celor doua stopuri ...numai sa ajung acasa sa postez pozele
|
yeye cu alea mici arata shukar morena albatros
|
6 Attachment(s)
inca cateva modificari finutze la exterior
|
Quote:
Nu sint prea finutze?O priza de aer putin mai scoasa in evidenta era mai eficace.Sau este doar asa de design? eventual fa un paint la gaurica aia, cu flacari... |
probabil vor fi ceva desene vom vedea ..sa o vad vopsita si mai discutam ..si nu vreau sa fie prea extrem.. masina e mai cuminte si nu are nevoie de extremitati pe ea daca nu merge ..la cum arata,nu??
|
sa-i mentii stilul retro
|
Quote:
Am o 120 L acasa in garaj si ma gindesc ce sa fac cu ea.O las retro sau o fac o "european muscle" ?Sint in dilema. |
in ungaria am auzit ca daca duci o lada pt 500-600 de euro o modifica de la motor la cutie si ajungi undeva la 130-140 de cai ,,,depinde de motorizare
|
Modificatul costa in jur de 800E la Lada cu motor de 1.5L
|
asa .. are dreptate asta cu fordu ..uaaaaaaaaaaaaau
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning