![]() |
Ghost
Eu zic sa_si i_a o lada (parerea mea) mai ales aia cu motor de lexus....)Lada 1500 180 Cp amortizoare coni tot tacamu...):D:D:D:D:D
ce mias dori eu masina aia..... :( :( :( :( :( |
Re:
Quote:
|
Apropo, akimoto, sty care este cea mai slaba modificare de la MTM pentru motorul de 1.8T? De la 180cp la... 250cp. Numai de la chip. Cea mai \"zdravana\" duce la... sa zicem pe la... 350cp (chip, toata evacuarea, schimbare turbo + modificare admisie). Asa ca nu stiu ce este asa de extraordinar sa duc motorul undeva pe la 210cp din 150 cu tot cu evacuare si filtru... Asta, bineinteles daca pot si stiu sa fac lucrul asta la noi in tara...
|
MTM duce 1.8T -ul numai pana la 35o de caluti?
Dahlback au program pentru 1.8T si de 550 de cai, dar 420 e deja 25000 Euro, pentru 500 si 550 nici nu afiseaza pretul, nici dyno test nici nimik. |
Mai este varianta de la MTM si de 430cp - care este pe bimoto... Dar hai sa revenim cu picioarele pe pamant... :D
|
zyx, ma indoiesc ca mtm mareste puterea unei masini cu 40% numai din soft, iar in rest nu umbla la nimik
filtrul ala nu face mare lucru, iar toba finala....nici atat deci plusul de putere se bazeaza in proportie de 95% pe soft |
hmmmm... daca leg calculatoru` meu Pentium IV la 3 Ghz la masina crezi ca ii triplez puterea :?: :?:
Wooow, ma duc acuma jos sa il montez. poate da widowsu eroare si dau ctrl-alt-del in depasiri. :evil_laug :evil_laug :blahblah: :drunk: :dribble: :lemon: |
Re:
Mda...mai baietzica, ca altfel nu pot sa-ti spun, tu ai auzit de Leon VR6, Leon CupraR, si mai nou Ibiza Cupra R? Tu ai auzit de divizia speciala de modificari Seat Sport SA? Tu stii ca la Seat se pot face tuning exterior, interior sau de motor din fabrica? Sau nu stii cu ce se manca astea? Si in primul rand tu ai venit sa ne iei in balon, nu altii...Asa ca mai citeste si mai informeaza-te, nu mai arunca cu afirmatii gratuite! Si fara capatai
Mai baiatule! Inca odata ... ca la prosti ... CE LEGATURA AU ALEA CU MASINA LU ZYX? eu zic sa te duci frate sa verifici poate mai ai inca apa in far! :D |
S-a lansat un nou soft pt chip-tuning.
Softul se numeste \"A shit-load of horsepower\" :lol: :lol: Doamne.. ce off topic Cine vrea sa-l stearga, do it :P |
Re:
Quote:
Quote:
Tu, in schimb, ca sa cazi ca mitza in picioare, o intorci ca la Ploiesti. Si, da, mi-am reparat farul, mai ales ca aia de la service se uitau ca la felu' 14 cand le-am spus de problema, pt ca nu mai venise nimeni cu asa ceva. Si in ultimul rand, eu nu m-am luat de masina ta(ca sa nu zic de ragalia ta, ca n-ar fi frumos, nu?). Dar pun punct aici acestei discutii inutile, ca altfel ne intindem 1000 de posturi cu injurii, sau sarim de la o vb la alta ca..., vb lu' Cheloo. Lasa fratzie, AI TU DREPTATE, SEAT E DE ***, MASINA LUI ZYX E VARZA, TU AI SUPER-BOLID, RX8 RUPE TOT CE MISCA, SI ESTE PRACTIC IMPOSIBIL SA-I DAI UNEI MASINI TURBO 40CP NUMAI CU CIP. Ca de, vb aia \"nu te pune cu p.... cu mintea odihnita\". PAce voua si conduceti preventiv! |
1 Attachment(s)
terminati mai... n0namee... si cu dz1 si cu mine si cms .... parca si zyx.. cu toti aia de mai sus... ai purtat discutii aprinse sa zicem... oare chiar asa toti suntem dusi... sau poate ca la tine e problema... ? gandeste-te
|
:o da mah aveti dreptate ... eu sunt boul! da nah ... e mai usor sa vezi paiul din ochiul vecinului decat barna de stiti voi unde. chiar nu am chef sa ma cert cu asemenea \"pasionati\". si CMS ... ragalia mea de masina iti toarna Seat-ul tau la orice ora vrei tu.
santos frate ... si despre tine au fost pareri de bine pe forum ... sa il citez pe Marian20? |
Quote:
|
Re:
[quote=\"n0namee\"]:o da mah aveti dreptate ... eu sunt boul! [quote]
pai asa e... daca tu zici.. sigura problema e ca tu nu intelegi ma frate... nu intelegi mesajele noastre... or fi scrise in alta limba.. hai gata , piss(peace) 2 you bro`.. |
Noname, poti sa-ti spui parerea si fara aere de superioritate, cu \"baietzica\" si alte alea... Nu va cunoasteti, nu stiti cine sunteti dincolo de monitoare.
Tu ce masina ai, ca nu mai stiu... Scirocco, Audi, sau ce ??? Ca nu recunosc masina din avatar... Insa vezi si tu ce scri, ca din ce ai zis pana acum, reiese ca tu esti ala mai \"baietzica\"... \"-Te fac fraiere la orice ora !!!!\" Buna asta... |
| All times are GMT +2. The time now is 00:00. |
- Copyright 2026 4Tuning