![]() |
Re: Tico SX '96
@mad mario Spoilerul l-am cumparat de la un amic de-al meu, dar a fost facut pe comanda. Nu pot sa iti spun la ce firma pentru ca nu stiu.
Mi-am cumparat si montat astazi un condensator de 1,2 Farazi. |
1 Attachment(s)
O poza cam de 1 an (si vre-o 30k km) insa abia acum am dat de ea...
|
super tare, n-ai ratat momentul :D eu mai am cateva sute de km si fac 200.000 km cu el...sper sa fiu pe faza :D
|
am vazut masina ta luni p la vatra luminoasa live :P din 104 si arata bine tare de tot felicitari
|
Multam...dap...probabil eram in trecere cu serviciul, sincer habar nu aveam care e Vatra Luminoasa, a trebuit sa intreb un amic sa-mi spuna ca e pe unde lucrez :D
|
Ticozarul meu va intra intr-un proces de reamenajare ;) sper sa iasa cum mi-am propus...
|
ce ai de gand sa-i faci ???
|
Aceti rabdare...toate la timpul lor...nu vreau sa spun ce o sa ii fac pentru ca nu stiu daca o sa iasa exact...si nu vreau sa ma amagesc...
|
3 Attachment(s)
Na ca am renuntal la a modifica interiorul insa mi-am pus jante :D
|
Sunt bestiale...o singura problema am...daca le vezi in realitate par prea mici cu cauciucurile astea...ce faci...o mai lasi din suspensii sau ii pui talon mai mare?
|
Super tare arata. Pe cat sunt ? pe 13 ?
|
Anvelopele sunt 175/50 r13.
@Supapa...ai dreptate, par mai mici. Nu stiu daca o sa las masina mai jos (adica sa tai o spira din arcuri - pt ca arcuri sport nu exista pt tico) la fel si daca as pune ceva cu talon mai mare (cred ca 175/60 r13 ar merge) insa din cand in cand datorita serviciului sunt nevoit sa mai si car cate ceva cu masina si este riscul ca roata sa imi atinga pe pasajele aripilor sau atunci cand mai merg in masina cu 2-3 persoane. Cat despre cumpararea anvelopelor...e cam greu pt ca-s foarte scumpe. |
super tari jantele! schimba foarte mult aspectul la ticozaur, sa le stapanesti sanatos! ;)
|
Multam, am gasit niste anvelope care s-ar potrivii pe jantele astea 165/65 r13...am parea mai mari si mai putin late...cele care le am actual costa nu mai putin de 370RON bucata, deci cand va venii timpul sa le schimb, o sa trec pe 165/65..
PS. care stie cum pot sa omologhez aceste jante pe masina. |
nu poti....am impresia ca daca ies jantele din caroserie nu merg omologate....ori la tine parca ies putin...plus ca astia sunt ''carnati'' rau...cauta chichite si te iau la misto pe la omologari...asa ca...cel mai bine mergi la o pila ceva daca ai cum sau sa te bage cineva pe fir cu un ''omolog'' R.A.R. ... eu am intrebat pt jantele mele si au facut urat!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:27. |
- Copyright 2026 4Tuning