![]() |
Re: Intalniri Iasi!
este loc si pt un nou venit ?
|
corraptor lasa si tu un id de mess pe pm si te anunt eu pe mes cand ne intalnim...daca vrei bineinteles
|
buna acid desigur...
|
Ok..Ok!Dragi copiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiii Joi seara 30.11.2006 Orele 20.30 Intalnire la Palat!Va invit pe totzi!Edi te sun eu :D
|
Buna sera la tot poporu!joi deci,k ne vedem acolo
|
apare si slp-ul pe acolo...de control...dar ceva mai tarziu.. k ies la 8 de la scarbici..si dureaza pana ajung acasa..pana ma schimb..halesc ceva...dar vine slip-u ;) you can count on it ... :>
numai bine baieti... sa vine lumea buna la palat...k sa fie mai dese intalnirile astea.. mici dar interesante si unite... astept sa fac cunostinta cu edy... coraptor :D v-am salutat...ne vedem diseara... bafta |
vine si yo, asta daca imi permite sanatatea, ca-s un pic impuscat momentan
|
Hai ca`ti dau eu ceva:ceai de lamaie,miere de albine si neoangin!
|
ei lasa ma ca ma fac eu bine.
multam de reteta |
Vine si zyzu'. Ca-i e dor de voi, nu de alta :D
|
Marfa...
pai vine popor..mult..? K vroiam sa vin si eu ....sa vin..sa nu vin...hmm...sa va vad..ce si kum..si ce se mai spune prin oras de Clio..:) ceva news..? |
Dar poporul kare au Clio..nu se vad..intalnesk in Iasi...fun club Clio..sau alte prostii....kondukatori de Clio...probleme jmenuri nebunii de Clio..?
|
bine zyzu, te astept. ca si mie mi-e dor plus ca mi-ai ramas un pic dator. tre sa vad si eu cum mere masinuta aia a ta
|
Eu vine dar pe jios cu Ana de mana! De azi fara masina....!Vine si Edi!Pe la 21.00 ajung!
|
sal all!!!ma as veni si eu o data la o intrunire...dar imi este aiurea eu stiu cum e lumea...am si eu o daciutza acolo...is-05-svz....sper sa nu deranjez pe nimeni..poate o sa mai faceti si o sa ma primiti si pe mine...si sa fiu si eu mai atent la topicuri ca nu prea verific des forumul....bye all
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:41. |
- Copyright 2026 4Tuning