![]() |
marfa picnic noaptea ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
si da...cu liniutele trebuie facuta o pauza ! :twisted: |
Alex ...o sa o lase ei mai usor cu liniutzele.......2-3 saptamani ......da` dupa aia............ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
incercatzi shi voi cu picnicurile... da undeva inafara orashului sa nu va stea garda pe cap shi la picnicuri... la noi o vrut sa se lege de foc... :lol:
|
OK Tekno...... :P :P :P :P :P :P
|
va tine ma sa facem si noi picnic ? :lol: :lol: :lol: joi seara la 23:00 la daewoo ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Pe mine ma tzine..........dar numai daca invitam si garda!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P Sa bea o bere cu noi! :P :P :P :P |
lool..
ar fi o faza... shi le zicetzi ca shi data trecuta defapt eratzi tot la picnic :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P |
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Ar fi o chepstie...... :P :P :P PS: Al3xius te rog io schimbatzi avatar-u` ala ca.....nu stiu....ma streseaza..sau cam asha ceva.....nu-l suport....!!!!!!!!!! :? :? :? :? :? Te rog io sa-l schimbi!(numai daca vrei...daca nu.......) |
Aseara la locu` stiut de toata lumea au fost iar liniute ! :lol: :lol:
...si a iesit super ... au venit cateva masini ...lume nu prea multa ...oricum super frumos .... a fost un s-class , slk, 206cc , passat-uri(unu tare de tot cu nr rosii de vl si jenti cromate) , cielo-uri , matiz , mazda 323 , vectra b (condus tot de tiganu cu s-class-u - gabi il stie ca e vecin cu noi ...pacat ca e prost si nu stie sa conduca) ...un baiat cu cielo a facut vectra b , passat , cielo si s-a tinut de 323 destul de bine tinand cont ca nu avea nimic modificat .... A venit si politia care si-a luat o MARE TAPA ...pt. k nu au prins pe nimeni din kte am inteles...si au mai chemat si ca prostii 3 echipaje aiurea ! :twisted: :twisted: :P :P :P |
P.S. sorry nu schimb avataru ...adica nu acum ... poate daca-mi gasesc un 3-ar mai misto ! :P :P :lol:
|
Al3xius tu sa dai tribut cui te duce de fiecare data :P
|
dau dau ! :lol: :lol: da in seara asta n-am avut cui ! :( :( oricum nu cred ca a iesit cine stie ce ! :P :P
|
pai dupa cea fost seara trecuta nam mai avut tragere de inima aseara si aveam si pana iar cauciucul depe rezerva are o taietura si poate ne lasa balta pe drumul ala pe unde fugim ca ai vazut ce groapa am luat :P
|
heeh... in curand o sa va dau un link cu ceva poze de az noopte.. :D
|
asteptam cu nerabdare
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:14. |
- Copyright 2026 4Tuning