![]() |
Re: Râşnov 2009 FRAS
a fost foarte frumos.pacat ca multa lume nu asculta de organizatori si jandarmi.astia sunt romani.
|
Quote:
iar cand urcam spre postul 13,in curba de la 12 arbitrul a strigat dupa noi sa asteptam 1 minut sa coboare si masina de inchis traseul,dar un tip se facea ca ploua,si cand jandarmul s-a dus dupa el "hai lasa-ma frate,ce-am facut,ca n-am buletinul la mine e in masina..." atata timp cat jandarmii au niste dispozitii clare date de comandantii lor,de ce sa ia ei bobarnacele daca unu sau doi spectatori nu sunt in stare sa astepte un minut pe margine pana se deschide traseul?nu amesteca fotbalul cu lumea auto,e o alta lume cat despe gunoi,cine are macar 5 ani de-acasa a stiut sa-si ia gunoiul inapoi pana in parcare unde erau vreo 3 pubele,dar nu,trebuiau tomberoane la fiecare post. |
sunt oameni,ca au fost peste 50...sub 50 "e" :P
toti sunt oameni,numa ca unii sunt suporteri de fotbal... |
foarte bine punctat YACKONE in legatura cu jandarmi care si ei cica isi faceau datoria pe spinarea mea...(insulte etc) ca orice om am venit sa vad acest spectacol frumos cred ca la 2 editii am lipsit.ajunsesem la finish de dimineata in jurul orelor 7 si nenea jandarmu imi zice pe un ton in greata ca nu am ce cauta acolo si sa plec acasa in 2 min sa parasesc zona.in timp ce alti baietandrii isi parcau geepuletele si masinile lor la care nu le zicea nimeni nimic. afost ffff frumos va salut
|
|
Quote:
Are careva poze cu polo rasturnat? :( |
32 Attachment(s)
Poze de ieri
|
Super tare,Polo 6N2 in 2 roti :D .
|
La teste masina s-a comportat bine....insa cedeaza cand nu te astepti. E aiurea.....i-am recomandat ceas de afr....e promotie....vreo 250 de roni ;). Care evo? ono sau paul? Paul de obicei are probleme la transmisie :) acum nu stiu ce a avut.
|
2 Attachment(s)
Poze cu Poloul galben:
|
Felicitari participantilor, felicitari castigatorilor..asteptam urmatoarea etapa.
|
9 Attachment(s)
10 mai.
|
asa-i are talent destul,iar langa unchiul lui,domnul eugen ionescu cristea, am avut onoarea sa stau la ambele urcari(mansele de concurs) si sa aflu cu ce se mananca multe chestii la coasta,si mai ales pe aceasta coasta(rasnov...)
|
http://horatiu.ionescucristea.ro/video.html
un onboard din masina lui horatiu.:-) |
pai daca o luam asa,daca puiu rusu cu al sau tdi a stat in fata la toate mitsubele in afar de a lu ono si titi,tare curios sunt ce ar fi facut in osella ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:19. |
- Copyright 2026 4Tuning