![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
mersi
intermediara nu este noua este a ei oricum este in stare foarte buna aveam si intermediara ..insa am zis sa tin cat se poate de mult din ce e al ei . am stat cateva ore sa punem finala aia ba era prea sus ba prea jos ba nu venea la coate ba iesea mult in afara ba intra mult rau inauntru obositor si enervant:P insa placut cu coate cu tampoane etc trebuie sa o mai dau vre o 7 8 mm mai spre stanga sa fie centrata perfect. in rest e pusa ok |
cee mai rau e ca am ramas fara benzina si inca nu stiu cum se aude:P
dar mai am timp :P nu disper iar doarme sub zapada:P |
Ai grija ca tabla lucreaza la temperaturile de afara , mai ales in mediu umed "sub zapada" . oricum e piesa :X ,ai grija de ea .
|
Superba, iar culoarea este dementiala, sper sa nu o schimbi vreodata.
Ca jante arata super bine si cu cele de 18 din poze (depinde de gusturi, o aduce mai mult spre pimp style) dar cred ca modelul alpina din poza cu cea din garaj este cel mai potrivit. Multa bafta in continuare! |
stiu
nu am bani de alpina:P si nici replici nu pun asa le pun pe alea de pimp mai ales ca culoarea este de bitchpimp:P nu mai are ce sa lucreze ca deja e crpapata in 3 4 locuri :PP sper sa mai gasec nuanta aia sa o refac in totallitate anul viitor pana atunci poate sa mearga si cu 3 4 crapaturi in vopsea |
tot respectul si bafta in continuare cu proiectul..
|
|
daca as avea bani de asigurare as cauta dupa aia si alpina ..i
sapt viitoare schimb ulei (RS) castrol filtrul fisele bujii beru si garniturile la frana ..etrier |
vreau si eu un mc laren:((
|
e bine ca nu ai pretentii prea mari :)))
|
altii viseaza avioane care zboara eu vreau un avion de strada
insa nu de strazile din romania...care vor mai fi asa inca 20 de ani:P |
Iarta-ma dar daca vrei s-o vopsesti la anul de ce nu optezi pt o culoare originala si rezolvi si cu retromobil si mai scapi de niste taxe? Nu zic ca nu e mai complicat nitel, ca nu e culoarea asta frumoasa, insa inteleg ca bugetul iti e limitat si ma gandesc ca ar fi o decizie inteleapta...
|
Re: Masina mea Old School - Bmw 2800 cs 1969
Quote:
parearea mea e ca sa stricat dupa 98` respectiv dupa e36 |
Banuiesc ca tu ai e36 si de asta afirmi acest lucru:)
|
nici eu nu i suport ,aproape pe toti:PP
in fine nu fac in viata mea masina aia alta culoare .cu 10 mil in sus sau in jos nu mai conteaza pe an.sa si i a boc basescu si tot guvernul lumanari de ele . una peste alta mi au lovit masinuta. mi au facut o o infundatura in aripa fata si mi au spart semnalul.asa de vara:P asta e:P |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning