![]() |
Re: * Din ciclul "cunoscatori" in BMW-uri
in nici 2 luni de cand am luat masina am primit deja cateva intrebari geniale..
1. vad ca ai trapa, asa era din fabrica sau ai pus-o tu?:sad: 2. 325ci adica e common-rail injection nu? si pe langa asta un coleg, care stia ca ma cheama razvan, a intrebat de la cine vine rzv (b-490-rzv)..dar ma rog, se mai intampla.:-) |
un coleg care stia ca ma cheama razvan, a intrebat de la cine vine rzv (b-490-rzv)..dar ma rog, se mai intampla.:-)[/QUOTE]
la faza cu numarul ......imi pare lipsa de imaginatie sa iti pui numele pe placutele de inmatriculare te astepti asa ceva de la o fata dar ......ma rog e chestie de gust.Nu vreau sa te ofensez dar si eu am intrebat pe cineva care are un peugeot cu nr B-**-PEJ de la ce vine numarul.(a fost o intrebare retorica dar nu sa prins si probabil ca a comentat mai tarziu neintelegand ce am vrut sa scot in evidenta,si mi-a raspuns ca de la marca masinii pt ca nu avea nici o combinatie in care sa isi puna numele)Daca vreodata nu stie cineva ce masina ai sa schimbi numarul de inmatriculare in B-***-BMW bafta!!! |
1 Attachment(s)
HAI SA VEDETI :yikes: AICI "IMAGINATIE" :yikes: :yikes:
:chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: :chainsaw: DE REMARCAT.ELERONU,DUNGILE,TRIBALUL SI STICHERELE DE PA USA =)))))))))))))))) SINCER IMI PLAC JANTELE DAR NU IMI PLACE CULOAREA LOR ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Dupa ce am ras pana la pagina 4, ca mi-e cam somn, hai sa va zic si eu de cineva, care si-a luat un E46, 318, stiti voi cred ca mai bine decat mine ca sunt modificatii notate 318 dar care au o cilindree mai mare decat 1.8 dar mai precis 19** ceva nu tin minte exact. Mai intai la intrebarea mea de ce ti-ai luat BMW ca parca spui ca sunt scumpe la intretinere si piese alea alea, mi-a zis ca BMW is the best, deci clar omul si-a luat-o doar pentru fite. Cel mai rau e ca se supara daca ii zic ca e 318 totusi ca model in 4 cilindri iar el e sigur ca e motor de 2.0 (chiar e ca cilindree, m-am documentat) in 5 cilindri, sa stiti ca mai sunt si asa motoare fabricatie BMW, in 5 cilindri :idea:
|
Caut motor.....
Eu: asa prefer sa dau 300 E in bucuresti sa il vad aici Eu: sa nu fie paguba mare de drum in caz de nu il cumpar X: treaba ta dar nu prea sti ce pierzi X: pt ca motoru e sport tot X: ca nu tiam spus X: ca poate nu vrei sa il folosesti la ralie ci ca motor pe propria masina X: dar e un motor pt intreceri Eu: si ce are motoru asta special.. Eu: ? X: patinaturi X: e modificat in el de AC SCWNAITZEL X: de aia se tureaza atata X: are 220cp X: ambreaj sport X: sa reziste la 250cp X: grupu e schimbat de pe un 328i X: sa reziste si ala Eu: de cine e modificat? ca m ai bagat in ceatza X: AC SCWNAITZEL X: ca si M3 X: cv de genu X: scrie pe youtube X: pe google X: ... X: ca vezi akol Eu: o sa scriu .... X: io nu prea am zis la nime ca dak tiam zis ca dak folosesti motoru asa sa mergi cu el normal si dinalea la asta nui prea place X: akm iam facut cv modificari la toba suna beton nu alta |
mare ti-e gradina Doamne .. mari tuneri AC SCWNAITZEL astia .. sport tot !
|
Quote:
|
ce terminat....
|
Quote:
|
Quote: