![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
Chitul M-tech mai trebuie cizelat un pic de vopsitor...s-a muncit oricum mult la el ca sa ajunga la forma asta...nu intra din cauza coolerului. Un filmulet o sa pun dar inca nu am unul...poate o avea cineva...nu m-am interesat...se aude ok mashina. Rotzile nu le schimb deocamdata ca este posibil sa trec la 5 prezoane, si oricum Azev pe 16 cu slik r888 sunt ok pentru puterea actuala! La Tulcea sigur o sa fiu prezent si sper sa fie bine organizata....chiar vreau sa apuc sa ma dau si eu macar o data legal. :P |
Quote:
|
Mdeaa...Treaba buna cu usu astha...Cu Platina Impuscata =)) Treaba buna , Bravo Sefu Felicitari...!!!app...Platforma Avem...Basculabila..sa nu lovim Cooleru =)))
Una peste alta 2 peste mine.....Extra meriti un pupic =)) |
..foarte tare masina...sa ai bafta cu ea si sa iasa cum asa cum iti doresti!!!
|
Quote:
In 31 luna asta sunt https://forum.4tuning.ro/37-cluj/121632-2-faster-more-show.html |
1 Attachment(s)
Ursu este din nou la chirurgie....se monteaza managementul!;) Speram ca pana Sambata e gata!
|
Quote:
|
f frumos arata masina :) hai ca nici barile alea de fibra nu arata rau...cand vrei vopsea sa ma anunti ;)
mai intai facem retusuri pe a lu panciu...ai vazut rotile ? sunt graaaave.! ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bah frate da 320 ala nu mai apare odata?.......am auzit ca i-ai pus axa de 2,3 cu serpi d-aia de apa......:)
|
niste poze noi ceva?:D
|
Pune si tu ceva poze ... nici un fimulet nu ar strica :lool:
|
Imi cer scuze o sa fac ceva poze! Pentru moment mashina este in Bucuresti pentru montarea managementului si se pare ca dureaza mai mult decat m-am asteptat. Mi-a dat planurile peste cap pentru ca trebuia sa intre la vopsit.
Deocamdata ma dau cu tractorul...si sincer m-a cam parasit rabdarea. O sa revin cu ceva poze si eventual filmuletze in momentul in care mashina o sa fie din nou pe strazi! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:09. |
- Copyright 2026 4Tuning