![]() |
Re: E36 - The e36..
Quote:
|
Quote:
toata masina va fi rosie ..si in plus va fi folie de carbon in ft multe locuri cum ar fi: plafon-trapa luneta pe grilele de pe capota nari bandouri(toate inclusiv cele de pe spoilere) clante stalpii eleron doar lipul de la el. lipul de la bara m3 ornamentul din spate de deasupra nr.. si eu m-am tot gandit cum sa le fac sa fie chiar ft ok si ca sa nu iasa chicioasa sa folosesc atatea culori...am decis sa fie negru tot poate daca nu asa era proiectul cu folia de carbon atunci erau chromate suruburile sau toata janta dar asa vor fi negre oricum va multumesc mult pentru sfaturi totdeauna e loc de mai bine:rolleyes2 |
no offence dar mie mi se pare kitch folia de carbon, se vede de la distanta / la prima vedere ca e folie, macar foloseste folie neagra pe trapa / plafon, luneta, nari, si as lasa asa stalpii / bandourile / lipul de la bara / clantele si ornamentul de deasupra numarului, acum normal ca e masina ta si faci cum vrei, si daca au imperfectiuni bandourile, lipul si clantele se pot revopsi sa fie cum erau oem
|
Quote:
|
gata m-am hotarat intr-un final suruburile vor fi rosii iar restu negru
saptamana viitoare voi primi jentile full black si cand vopsesc masina vopsesc suruburile rosii aceas nuanta ca masina... |
6 Attachment(s)
si niste poze cu jentiile si noul spoiler m3 cu lipul detasabil..
|
8 Attachment(s)
poze cu jantele
|
Quote:
intrebare: nu ieseai mai ieftin daca iti luai un m3 direct, si nu mai stateai sa faci o clona? |
Quote:
sper ca ti-am raspuns la intrebare.salut |
11 Attachment(s)
azi am pus jentiile pe masina...trebuie sa cumpar niste suspensii sport...ca e ft mare distanta intre aripa si cauciuc...si nici nu imi place asa....am pus si spoilerul pe fata...
dar las pozele sa vb.. |
Sincer mie nu imi place deloc cum dau , parca sunt table , schimba ceva la ele ca e pacat , bafta in continuare
|
Quote:
Quote:
Acum sincer tie iti plac cum au iesit jantele astea? Sunt niste jante frumoase daca aveau buzele prea afectate de timp si nu aveai unde sa le reconditionezi si sa le polishezi sau era prea scump puteai macar sa vopsesti inelele intr-un argintiu metalizat foarte deschis iar miezurilele puteai face o alta culoare care sa le scoata in evidenta .Suruburile era mare greutate sa le infigi intr-o bucata de scartaitoare si sa le vopseste separat? Oricumvine iarna si nu cred ca vei pune anvelope de iarna sa circuli cu jantele astea pana in primavara la anul aveai suficient timp sa le faci cum trebuie. Sper sa faci totusi un efort si sa repeti vopsitul acestor jante intr-o alta combinatie deculori care sa atraga priviri. |
Quote:
probabil daca citeai tot topicul iti dadeai seama de fapt cum va arata masina in final...crom nu are ce cauta iar...jentiile de aceea sau facut negre peste tot pt ca asa am vrut eu si nu sa scap cat mai repede...chiar din potriva 4 luni au fost la vopsitor(din lipsa de timp)..masina va avea ft multe elemente de carbon...si daca faceam rosu,negru,crom,carbon....atunci toata lumea zicea ca e chicioasa care mi se pare si mie..dar daca am rosu si negru + elementele de carbon...at nu mi se pare... dar intr-un final mi-e trebuie sa imi placa si nu voua;):twisted: |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:48. |
- Copyright 2026 4Tuning