Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - The e36.. (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118545-e36-the-e36.html)

SB09HMM 05-07-11 18:19

Re: E36 - The e36..

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4445271)
dupa parerea mea ar arata mai bine cu suruburile rosii,ale,galbene sau o culoare deschisa,all black nu vor iesi in evidenta la adevarata valoare

+1 rosii suruburile din partea mea .....:) pierzi tot farmecu jantei daca e full black, ar arata gen table;)

..TheOne.. 05-07-11 19:01

Quote:

Originally Posted by SB09HMM (Post 4445344)
+1 rosii suruburile din partea mea .....:) pierzi tot farmecu jantei daca e full black, ar arata gen table;)

da stiu despre ce vorbiti numai ca problema sta in felul urmator..
toata masina va fi rosie ..si in plus va fi folie de carbon in ft multe locuri
cum ar fi: plafon-trapa
luneta
pe grilele de pe capota
nari
bandouri(toate inclusiv cele de pe spoilere)
clante
stalpii
eleron doar lipul de la el.
lipul de la bara m3
ornamentul din spate de deasupra nr..

si eu m-am tot gandit cum sa le fac sa fie chiar ft ok
si ca sa nu iasa chicioasa sa folosesc atatea culori...am decis sa fie negru tot
poate daca nu asa era proiectul cu folia de carbon atunci erau chromate suruburile sau toata janta
dar asa vor fi negre
oricum va multumesc mult pentru sfaturi
totdeauna e loc de mai bine:rolleyes2

plictisit 05-07-11 19:46

no offence dar mie mi se pare kitch folia de carbon, se vede de la distanta / la prima vedere ca e folie, macar foloseste folie neagra pe trapa / plafon, luneta, nari, si as lasa asa stalpii / bandourile / lipul de la bara / clantele si ornamentul de deasupra numarului, acum normal ca e masina ta si faci cum vrei, si daca au imperfectiuni bandourile, lipul si clantele se pot revopsi sa fie cum erau oem

..TheOne.. 05-07-11 22:07

Quote:

Originally Posted by plictisit (Post 4445554)
no offence dar mie mi se pare kitch folia de carbon, se vede de la distanta / la prima vedere ca e folie, macar foloseste folie neagra pe trapa / plafon, luneta, nari, si as lasa asa stalpii / bandourile / lipul de la bara / clantele si ornamentul de deasupra numarului, acum normal ca e masina ta si faci cum vrei, si daca au imperfectiuni bandourile, lipul si clantele se pot revopsi sa fie cum erau oem

stai linistit ca daca as gasi toate astea din carbon nu as ezita sa le cumpar..dar din pacate nu se fac sau si daca se fac nu se gasesc...cu toate ca lipul si eleronul sunt din carbon...doar astea 2 elemente am gasit...:sad:

..TheOne.. 07-07-11 17:16

gata m-am hotarat intr-un final suruburile vor fi rosii iar restu negru
saptamana viitoare voi primi jentile full black si cand vopsesc masina vopsesc suruburile rosii aceas nuanta ca masina...

..TheOne.. 03-09-11 17:02

6 Attachment(s)
si niste poze cu jentiile si noul spoiler m3 cu lipul detasabil..

..TheOne.. 05-09-11 22:41

8 Attachment(s)
poze cu jantele

alex1984 07-09-11 12:24

Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 3387166)
Buna..de ceva vreme nu am mai postat,din unele probleme financiare chiar nu am mai putut face pe masina nimic..masina cam un 1 an a stat:sad:.
de 1 luna incoace chiar pot sa zic ca am avansat cu ea si anume
Spoiler M3
Praguri M3
ornament spate in spoiler M3
Volan M3
Ornamente prag interior M3
Ornamente inchidere centralizata usi M3
Set pedale M3

Urmeaza:Bara stabilizatoare Wrc din aluminiu
Eleron inca ramane de vazut
serpisori supersprin + evacuare cap coada supersprint
jenti
scaune tip scoica
faruri
stopuri

si as mai putea enumera

Mi-am propus in in anul acesta sa termin masina..incet dar sigur vreau ceva frumos deoarece imi doresc sa pastrez masina ft mult timp...

revin cu poze:D:!:

intrebare: nu ieseai mai ieftin daca iti luai un m3 direct, si nu mai stateai sa faci o clona?

..TheOne.. 07-09-11 18:04

Quote:

Originally Posted by alex1984 (Post 4570580)
intrebare: nu ieseai mai ieftin daca iti luai un m3 direct, si nu mai stateai sa faci o clona?

daca la momentul respectiv nu ai banii de un m3 si nici nu vrei sa te bagi in datorii de pe la prieteni sau chiar banci..at stai pe curu tau si te intinzi pana unde iti ajunge plapuma;)....M nu va fi niciodata cel putin la mine nu ma refer la motor... sunt sigur ca si un 2.5 stie sa faca ce face un m3...sigur nu stock!!

sper ca ti-am raspuns la intrebare.salut

..TheOne.. 10-09-11 15:40

11 Attachment(s)
azi am pus jentiile pe masina...trebuie sa cumpar niste suspensii sport...ca e ft mare distanta intre aripa si cauciuc...si nici nu imi place asa....am pus si spoilerul pe fata...

dar las pozele sa vb..

RIcKO 10-09-11 16:38

Sincer mie nu imi place deloc cum dau , parca sunt table , schimba ceva la ele ca e pacat , bafta in continuare

vali vtk 10-09-11 16:54

Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 4577222)
azi am pus jentiile pe masina...dar las pozele sa vb..

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4577307)
Sincer mie nu imi place deloc cum dau , parca sunt table , schimba ceva la ele ca e pacat , bafta in continuare

Intradevar pozele vorbesc si spun ceva de genul:" am vopsit jantele cu negru sa scap cat mai repede"
Acum sincer tie iti plac cum au iesit jantele astea? Sunt niste jante frumoase daca aveau buzele prea afectate de timp si nu aveai unde sa le reconditionezi si sa le polishezi sau era prea scump puteai macar sa vopsesti inelele intr-un argintiu metalizat foarte deschis iar miezurilele puteai face o alta culoare care sa le scoata in evidenta .Suruburile era mare greutate sa le infigi intr-o bucata de scartaitoare si sa le vopseste separat? Oricumvine iarna si nu cred ca vei pune anvelope de iarna sa circuli cu jantele astea pana in primavara la anul aveai suficient timp sa le faci cum trebuie. Sper sa faci totusi un efort si sa repeti vopsitul acestor jante intr-o alta combinatie deculori care sa atraga priviri.

..TheOne.. 10-09-11 21:34

Quote:

Originally Posted by vali vtk (Post 4577350)
Intradevar pozele vorbesc si spun ceva de genul:" am vopsit jantele cu negru sa scap cat mai repede"
Acum sincer tie iti plac cum au iesit jantele astea? Sunt niste jante frumoase daca aveau buzele prea afectate de timp si nu aveai unde sa le reconditionezi si sa le polishezi sau era prea scump puteai macar sa vopsesti inelele intr-un argintiu metalizat foarte deschis iar miezurilele puteai face o alta culoare care sa le scoata in evidenta .Suruburile era mare greutate sa le infigi intr-o bucata de scartaitoare si sa le vopseste separat? Oricumvine iarna si nu cred ca vei pune anvelope de iarna sa circuli cu jantele astea pana in primavara la anul aveai suficient timp sa le faci cum trebuie. Sper sa faci totusi un efort si sa repeti vopsitul acestor jante intr-o alta combinatie deculori care sa atraga priviri.

probabil daca citeai tot topicul iti dadeai seama de fapt cum va arata masina in final...crom nu are ce cauta iar...jentiile de aceea sau facut negre peste tot pt ca asa am vrut eu si nu sa scap cat mai repede...chiar din potriva 4 luni au fost la vopsitor(din lipsa de timp)..masina va avea ft multe elemente de carbon...si daca faceam rosu,negru,crom,carbon....atunci toata lumea zicea ca e chicioasa care mi se pare si mie..dar daca am rosu si negru + elementele de carbon...at nu mi se pare...
dar intr-un final mi-e trebuie sa imi placa si nu voua;):twisted:

RIcKO 10-09-11 21:38

Quote:

Originally Posted by ..TheOne.. (Post 4577794)
probabil daca citeai tot topicul iti dadeai seama de fapt cum va arata masina in final...crom nu are ce cauta iar...jentiile de aceea sau facut negre peste tot pt ca asa am vrut eu si nu sa scap cat mai repede...chiar din potriva 4 luni au fost la vopsitor(din lipsa de timp)..masina va avea ft multe elemente de carbon...si daca faceam rosu,negru,crom,carbon....atunci toata lumea zicea ca e chicioasa care mi se pare si mie..dar daca am rosu si negru + elementele de carbon...at nu mi se pare...
dar intr-un final mi-e trebuie sa imi placa si nu voua;):twisted:

Nu e asta problema ...doar ca de la o distanta mai mare de 5 metrii o sa para ca ai table , bafta

..TheOne.. 10-09-11 22:07

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4577805)
Nu e asta problema ...doar ca de la o distanta mai mare de 5 metrii o sa para ca ai table , bafta

hai mai aproape si uitate mai bine:)))probabil cand va fi gata masina...multi isi vor schimba parerea..dar asta e doar parerea mea...

All times are GMT +2. The time now is 21:48.

- Copyright 2026 4Tuning