![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Superba masina, am vazut-o prin oras de cateva ori si multa lume a intors capul dupa aceasta pisica:) Superba sa ai grija de ea! Numai bine!
|
La 100 cai nu conteaza asa mult tractiunea . Eu stiu ca 316 coupe face 100 km/h in 13 sec iar compactul in 12.60 , dar de obicei scoti mai putin decat in carte.
@Rogan : Deci nu te-a lasat in pace pana nu te-ai dat cu el? :) |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
rogan nu te speria de faza asta...cu multa munca si pasiune o aduci tu pe linia de plutire...adevaru e ca o mashina ca asta de mult numai are caii care ii avea din fabrica..si asta e ceva foarte normal
|
da, seba ai dreptate dar crede-ma ca din August 2008 tot fac cate ceva la masina, sper ca pana in August 2009 sa-i pun si motorul pe care mi-l doresc de atata vreme, 2.5 24v....:oops::oops::oops::oops: cat d cat pana acum am facut cam tot ce-am putut face... mai am de munca dar sper sa le fac pe toate cu cap... ushor ushor o sa reusesc :D:-)
|
de cele mai multe ori graba strica treaba, asa ca sfatul meu ar fi s faci toate incet si cu cap numai sa iasa bine...ca asa prospectez si eu piatza de vreo 2 ani dupa vreo pisik, dar eu am pretentzii asa ca mai astept:D
|
da... ai grija cu piata asta pentru ca uneori poate fi cu dus si intors... :shock::shock: studiez piata si oferta la facultate si de cativa ani ma tot zbat cu chestia asta, asa ca stiu unele chestii interesante;) iar in legatura cu pretentiile stii ca niciodata nu o sa poti impaca capra cu varza :D:lol: mai greu e sa gasesti ceva pentru sufletul tau... :D asa am patit-o si eu: am vrut piele, suspensii sport, scaune incalzite, trapa si un motor cat mai mic ca sa pot face alte chestii cu banii economisiti din consumul mai mic de benzina :twisted::lol: iar acuma vreau motor mai mare, clima... se schimba pretentiile de la o vreme la alta:lol:8)
|
3 Attachment(s)
Quote:
mi-am pus si eu azi tetierele pe spate :D imi place la nebunie cum se vede ;);) si pe langa asta mai atasez o poza mai recenta :D nu ma pot abtine cu pozele ;););):lol::lol: |
intotdeauna e bine sa incepi cu un motor mic si chiar daca e dus ala se poate schimba ...la caroserie e mai greu de refacut si etc....la mine favoritu e 1.8 is deoarece stiu ce poate si unde poti sa-l duci...cand ai 2.5 24 valve deja o tragi in cercuri te duci la linii sa vezi dup-aia bucsaraie schimbate si capete de bara de o sa te intrebi la un moment dat de ce dracu mai bag bani...si niciodata nu m-am orientat la noi in tara, aici e mancatorie nu poti sa iei niciodata o mashina buna si daca tot vorbesc de achizitzie am gasit multi oameni in germany foarte pasionatzi si iti ofereau toate facturile ei din fabrica pana acum ce-i drept mashina venea cu un pretz ridicat dar se merita la asa ceva platita si taxa d inmatriculare la noi....scuza-ma daca cumva te plictisesc...mult noroc cu ceea ce vrei sa faci in continuare la mashina
|
nu ma plictisesti stai linistit :D ;) imi place sa vad ca sunt destui pasionati pe aici... stii la ce ma refer... xcum eu vreau sa-mi pun 2.5 doar pt mine nu pt drifturi nu pt altceva... probabil o sa ma bag la drag atata tot, ca fac parte dintr-un club si nu pot sta cu un 2.5 doar sa ma plimb cu el :D you get the point. iar in legatura cu preturile masinilor, asta e marea prostie la noi in tara: iti iei o masina din Germania, o superbitate dai vreo 4000 pe ea, pentru ca zici ca merita ca pm, ca na, ca batman ca toate astea... o aduci in tara te mai duce ink 1000 drumu si cand o duci la rar si la politie constati ca taxa e cat ai dat u pe masina... nu-ti vine sa le dai in cap????:evil::evil::evil::evil: d`aia nici n-am fost sa votez aseara... :!::!::!:
|
de taxa nu-mi fac eu mari probleme ca de anu viitor s-ar putea sa numai poata s perceapa taxa decat ca un fel de impozit anual cum e in tzarile civilizate si inca chestie, vor fi obligati sa recunoasca normele euro din alte tzari. adica daca vine din nemtzia cu euro 2 asa ramane nu o trec non euro.......ce am gasit eu la 5000 nu-ti mai trebuie niciodata tot m-packetu original jante de m originale deci tot OEM cu factura interior alcantara M plus multe altele si zic ca 5000 merita pe deplin dat fiind faptu ca a fost si verificata de o ruda care e mecanic de vreo 10 ani acolo.
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
urc niste poze de la TIBCO 2009 :D :lol:
|
Frate...cam marfa pozele astea :))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:41. |