![]() |
mustang oricum si la 18 si la 25 sunt bune ca femei(nu ma uit la toate stalcitele)... dar sunt bune ca femei decat nu si pt mine ca o relatie! eu am 17 acum si nas vrea o fata caer sa depaseasca 19 in nici un caz! probabil cand o sa am 20-23 no sa spun nik daca fata are 27 de ex. ! dar deocamdata numi trebuie mie una de 25... fata aia la 25 trebuie sa-si faca anumite planuri nu sa stea cu pwtza tanara :wink: ( asta e parerea mea)
golftuning tu ai vrea una acum la 23? serios pt o relatie nu pt o distractie ca asa vrem toti! :) |
sincer Da
|
:o bv tie atunci! eu n-as putea si asta e ! eu caut fete mai mici ca mine cu 2 ani . la fel ca mine sau max 2 ani mai in varsta! :roll:
|
Re:
Quote:
ori cum is de acord cu tine...adika mi se pare oarecum penibil eu 17 ea 20 sau mai mult :| |
RA_2fast4u imi dai dreptate....asta am zis si eu...cat sunteti mici cautati mai mari...cand sunteti mari cautati mai mici...bine...eu n-am pus limita de varsta :)
|
Re:
Quote:
Ontopic normal ca atunci cand esti tanar vrei o \"Batranica\" de vreo 22-25 de ani si apoi treaba se schimba cand inaintezi in varsta |
fratilorrrrrr...
una de 25 de ani stie ce vrea de la viata... pe cand una mai mica...ba s-ar fwte cu tine...ba se razgandeste cand ti-e lumea mai draga, habar n-au (majoritatea) idee ce e aceea dragostea...merg pe ideea ca : \"sunt frumoasa, toti mor dupa mine\" (la 15-17 ani)... pe cand una la 25 de ani ... parca mere pe alta mentalitate...ii place \"pustiul\" se tine de el... nu ca pustoaicele...imi place de el...ii place de mine ... da' stai sa il fac sa mearga in limba dupa mine .... pe cand una de 25 ... parca nu e asa a \"dreacu'\" ! e doar parerea mea \"umila\" :D |
Re:
Quote:
|
Quote:
....wrong majoritatea s`au saturat pana la varsta aia de copilarisme la barbatzi...cauta o realtie in kare ele sa fie mai copile sa le alinte barbatul puternic de langa ele si nu \"pustiulik\" ala care`i spune kat o iubeste non-stop....... :roll: ps: asta nu inseamna neaparat k nu exista si alt gen de fete eu am vb de majoritate |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ia spune-ne cum a fost ? :D |
Chiar nu mai contează! Ce-a fost a fost! Ce voiam eu să demonstrez este că o astfel de relaţie nu este imposibilă!
|
Re:
Quote:
bravo :lol: intr-adevar nu este imposibil :wink: |
normal ca nu e imposibil da e greu de realizat
|
nu e chiar asa de greu... crede-ma ca eu sunt acuma in situatia asta :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning