![]() |
Re: dacia nova ...conty one!!!!
oo..si cam cum ar suna?
pe partea mecanica sau estetica? |
:Dviitorul suna bn deocamdata...partea mecanica : un transplant de organe:D un motoras de r19 1.8 16v+cutie+planetare...sau cum ti-am mai zis tie petre ori laguna 2.0,o evcuare,frane mai bune(ca erea s-o comit)..sa scap masina de rugina si o vopsea..si mai vedem pe parcurs.bani sa fie ..idei sunt cu sacu:-P
|
motoru ala mai tarziu....si nu va fi usor sa o faci..pt ca trebuie ranforsari..etc
intai fa-o aratoasa si dupaia cv nebun! poti merge pe niste motorizari mai mici gen 1.4 turbo sau 1.6 de fuego care are destui cai..peste 120parca:-?? nu sunt sigur.. intai tablaria..dupaia nebunia! bafta |
Quote:
|
nu stiu sigur, dar ma gandeam la o punte de r19 ,dar nova stiu ca nu are punte ci bascule...bn treaba asta cu franele mai ma documentez deocamdata
|
vezi ca nu merge puntea de r19 16v pe nova...doar daca adaptezi sistemu de franare de pe r19 16v ;) si vezi ca nova are punte ..nu bascule...ca nu a venit din fabrica cu discuri spate;)
|
salut! ce sa zic....in primul rand bafta la modificat, tine cont de sfaturile celor mai experimentati k stiu ei ce spun si chiar ai grija cu rugina de la oale; cea din poza care era foarte ruginita e masina mea. asa arata inainte de tinichigerie.
sfatul care l-am primit si eu si cu care chiar sunt de acord este sa o pastrezi cat mai simpla, curata si ingrijita.spor la treaba! |
ms..si asta vreau si eu sa scap masina de rugina, apoi vopsita si restul ce v-a mai urma.. ...
|
8 Attachment(s)
niste poze cu zuzulina...si cu o mica modificare la toba,fara site fara nimic inauntru..:D.. cu un sunet ..gen "tunder":D...yeahhhhhhhhhh:pistoles::pistoles:
|
1 Attachment(s)
si filmuletu cu toba>>>
|
8 Attachment(s)
intre sesiunea de ex si pauza pana in licenta am dat o fuga pana la tara si am mai bibilit pe la masina :D
|
4 Attachment(s)
poze cu ce am luat de la remat
consola climatizare in stare perfecta lampa dreapta spate si lampi de ceata aproape noi |
cat te-au dus stoapele?:D...da si tu un pret la ce ai luat de la REMAT:)
P.S. imi place ca usor usor ii inlocuiesti piesele stricate:)...dar ai grija cu vopseaua aia la compartimentul motor, degeaba ai dat cu vopsea neagra pe furtunurile alea pentru se va exfolia...si sa stii ca lichidul de frana este cel mai mare inamic al vopselei, asa ca degeaba ai vopsit vasul lichidului de frana. Nu te apuca sa montezi ce ai luat pentru inca nu i-ai dat o vopsea calumea... Curata tot ce este de curatat si dupa aceea monteaza toate piesele:) |
9 Attachment(s)
semnale albe aripa-8 lei bucata(noi)
semnal far dreapta 23 lei geamuri lampi ceata gratis remat tripla dreapta 15 lei-remat consola climatizare gratis remat .....Si niste poze de weekend..:D cu acele plasticuri montate pt moment |
e mecanic cutu ??? ajutorul tau???:))) foarte tare
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:54. |
- Copyright 2026 4Tuning