![]() |
Re: Golf 4 Photo Meeting
Griffo, te-ai distrat??
|
3 Attachment(s)
mi-am adus aminte ca am si eu 3 poze
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
...mare nesimtit griffo asta.....am pierdut o zi pentru 3 poze naspa
..2 poze cu tel.... |
bay...poti sa vezi partea plina a paharului...ne-am strans toti la un loc...si a fost caterinca ;)
|
subscriu la ce-a spus goppo + ca ne-am spalat masinile (de vreo 3-4 ori :D:D )
|
Quote:
|
Quote:
P.S. Nici ţie griffo nu ţi-ar conveni să spelii maşina şi să arzi GAZUL pt 2 poze mă rog ....baftă īn continuare :* |
tweety
P.S. Nici ţie griffo nu ţi-ar conveni să spelii maşina şi să arzi GAZUL pt 2 poze mă rog ....baftă īn continuare :* + infometare toata ziua.......ca nu ne-am saturat din "grataru ala care l-am facut" |
Quote:
P.S. Ce poză ai la avatar :lol: e făcută de mine ,voiam să prind toată coloana dar nu am reuşit că ai ieşit tu şi aşa a ieşit poza :P ! |
Data viitoare fac eu fripturile ca astea n-au iesit bine :D:D
|
next time ,daca "organizeaza" iar griffo ,nu cred ca mai vine cineva ..
|
Organizez eu..... da facem intai grataru' si dup-aia (poate) poze...cu telefoanele...VGA ce puii mei :D:D:D
|
eu nu mai vin... mi-a placut ca s-au strans mai multi golfisti chiar daca uni nu prea au avut mai nimic de aratat au fost acolo;) nu vreau sa par dur dar singura masina care a meritat sa fie poza a fost una singura si aia este pak
|
"jock" m-ai lasat sa caut locul la Jilava?
M-ai sunat sa mergem la Faur...la faur ce am facut? Mai bine nu gaseam Faur decat sa stii tu sigur ca se poate intra acolo Nu va convine asta e. Quote:
Eu am pus topicu...am sunat pe cativa...am vorbit de loc cu cine nu trebuia si cred ca habar nu avea si ne-am intalnit. Altii se caca pe ei si ajung sa nu mai faca nimic. Arata tu ca esti organizator bun ca sa le tai aripile celor care vor sa zboare :) Multi viteji s'arata dupa...photo meeting NO OFFENCE Dracule ca nu ma refer la tine |
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning